Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 1 éven belül babát szeretné...

Ha 1 éven belül babát szeretnének beoltatjátok magatokat? Ha igen, mivel? Nekem nagy dilemma, a Pfizer-el oltatnám be magam (kínai, orosz esetén nincs információ a teherbeesésről, Pfizer/Moderna-nál viszont már terheseket is oltottak.

Figyelt kérdés
Mit tennétek vagy Ti mit tesztek? Ha már lenne gyerekem és nem annyira érdekelne, hogy terhes leszek-e valaha, akkor kábé bármelyikkel beoltatnám magam az Astra kivételével, mert pont 40 alatti korosztály vagyok.
2021. máj. 9. 21:46
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
82%

Igen pfizerrel.

Sok kismama meghakt, láttam is egy fókusz riportot ahol 3 özvegy apuka nyilatkozott,végig sírtam. Sokat olvastam a témában szaklapokat, virológusok,orvosok véleményét,engem meggyőzött.

Ne faceről informálódj mert ott még a sarki hentes is jobban tudja.

2021. máj. 10. 08:59
 22/46 anonim ***** válasza:
41%

Soha, mégha azzal fenyegetnek, hogy tarkón lőnek miatta, akkor sem fogom beadatni magamnak, se a gyerekemnek.

Amúgy nem tudom honnan szedik sokan, hogy megkülönböztetik a kórházakban, aki oltva van vagy nincs oltva. Ez egy nagy hülyeség. Vannak kórházak, ahol le se tojják, hogy mi van veled, van e kártyád vagy nincs. Sok helyen nem is csinálnak tesztet sem (tapasztalatból írom ezt), máshol igen, mégha a fél arcod le van szakadva, akkor is megcsinálják, főleg BP-n van ez.

Szintúgy a vendéglátóhelyeken, leginkább a falvakban. Egy példa: bement a helyi kocsmába egy rendőr. Az egyik vendég elkezdte lobogtatni a kártyáját, hogy neki van. Tegyük hozzá, hogy oltatlan is bent ücsörgött. Mondta a rendőr, hogy a kutyát nem érdekli kinek van vagy nincs, ha jön ellenőr, akkor mondják azt, hogy járt már itt, és minden rendben volt.

2021. máj. 10. 11:01
 23/46 anonim ***** válasza:
62%

22# zárógondolat

Ez is csak arra megy ki, hogy mennyire vagy beszabályozható. Ellenben a valóság teljesen más képet mutat, mint, amit a neten látni, vagy mondanak a tévében, írnak az újságok. Ha a tömeggel mész, nyugodtan menj velük.

2021. máj. 10. 11:04
 24/46 anonim ***** válasza:
42%
Beoltattam magam, de oltás előtt még rakerdeztem biztos ami biztos alapon, azt mondták várni sem kell. Próbálkozhatunk. De ez pfizer oltás volt. A többiről nem tudok nyilatkozni
2021. máj. 10. 13:04
 25/46 anonim ***** válasza:
82%

Én is kiálltam a sort a pfizerre azon a "mindenki kaphat" pénteken. Nem is várunk, próbálkozunk tovább, mint előtte. (nálam már derültek ki problémák, úgyhogy amúgy is egy csoda lesz ha sikerül)

Én úgy voltam vele jobb, ha még azelőtt megkapom az oltást, hogy teherbe esnék, mintha terhesen kellene, és jobb az oltás, mintha az ezer más dolog mellett ami miatt terhesség alatt aggódik az ember még azon is aggódnom kellene, hogy mi lesz ha elkapom a covidot.

2021. máj. 10. 20:11
 26/46 anonim ***** válasza:
81%
Az a baj kérdező, hogy nem lehet tudni, hogy melyik mutáns lesz ami megint veszélyesebb lesz az eddigieknél. És a kismamak mindog veszélyeztetett csoport. A magas láz vetelest okozhat. Illetve ha már nagy a gyerek nyomja össze a tudot. Ami ha amúgy sem funkcionál jól... hat láttuk mi van. És az első körös covid azért jellemzően meg nem ölte a kismamákat. Szoval oltass. Lehet azt hiszed kemény vagy lehet az is vagy. De ez csak élesben fog kiderülni. Meg mindig több esélyed van arra, hogy covid a halj bele, mint oltastol bármi bajod legyen.
2021. máj. 10. 21:16
 27/46 anonim ***** válasza:
58%
26:Egyetértek (Bocs, csak mobilról pötyögök)
2021. máj. 10. 21:48
 28/46 anonim ***** válasza:
71%
Külföldön élek. Terhesség előtt javasolják az oltást, Pfizerrel oltanak, egységes álláspont, hogy nem kell várni oltás után. Sokkal veszélyesebb terhesen Covid-ot elkapni, mint az oltás okozta állítólagos mellékhatások.. Nyilván nem okoz meddőséget, ehhez nem kell szakértőnek lenni, csak elolvasni néhány releváns kutatást. Én nem értem, hogy miért hisznek emberek a fotel harcosoknak a szakértők helyett, durván kontraproduktív lesz ha a gyereket tervező nők nem adatjàk be és terhesen esnek át a covidon 😐.
2021. máj. 11. 16:02
 29/46 anonim ***** válasza:
76%
De ha beoltatod magad, ugyanúgy elkaphatod a covidot!
2021. máj. 11. 18:16
 30/46 anonim ***** válasza:
77%
Nemreg kaptam a 2.Pfizert szoptatos kismamakent. En is kicsit aggodtam a felroppent meddosegi hirek hallatan,de megkerdeztem az osszes orvos,gyogyszeresz ismerosom,es mind megnyugtatott. Igaz,nem feltetlen 1 even belul,de 2-3 even belul mi is szeretnenk meg babat.
2021. máj. 11. 18:26
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!