Ha 1 éven belül babát szeretnének beoltatjátok magatokat? Ha igen, mivel? Nekem nagy dilemma, a Pfizer-el oltatnám be magam (kínai, orosz esetén nincs információ a teherbeesésről, Pfizer/Moderna-nál viszont már terheseket is oltottak.
Igen pfizerrel.
Sok kismama meghakt, láttam is egy fókusz riportot ahol 3 özvegy apuka nyilatkozott,végig sírtam. Sokat olvastam a témában szaklapokat, virológusok,orvosok véleményét,engem meggyőzött.
Ne faceről informálódj mert ott még a sarki hentes is jobban tudja.
Soha, mégha azzal fenyegetnek, hogy tarkón lőnek miatta, akkor sem fogom beadatni magamnak, se a gyerekemnek.
Amúgy nem tudom honnan szedik sokan, hogy megkülönböztetik a kórházakban, aki oltva van vagy nincs oltva. Ez egy nagy hülyeség. Vannak kórházak, ahol le se tojják, hogy mi van veled, van e kártyád vagy nincs. Sok helyen nem is csinálnak tesztet sem (tapasztalatból írom ezt), máshol igen, mégha a fél arcod le van szakadva, akkor is megcsinálják, főleg BP-n van ez.
Szintúgy a vendéglátóhelyeken, leginkább a falvakban. Egy példa: bement a helyi kocsmába egy rendőr. Az egyik vendég elkezdte lobogtatni a kártyáját, hogy neki van. Tegyük hozzá, hogy oltatlan is bent ücsörgött. Mondta a rendőr, hogy a kutyát nem érdekli kinek van vagy nincs, ha jön ellenőr, akkor mondják azt, hogy járt már itt, és minden rendben volt.
22# zárógondolat
Ez is csak arra megy ki, hogy mennyire vagy beszabályozható. Ellenben a valóság teljesen más képet mutat, mint, amit a neten látni, vagy mondanak a tévében, írnak az újságok. Ha a tömeggel mész, nyugodtan menj velük.
Én is kiálltam a sort a pfizerre azon a "mindenki kaphat" pénteken. Nem is várunk, próbálkozunk tovább, mint előtte. (nálam már derültek ki problémák, úgyhogy amúgy is egy csoda lesz ha sikerül)
Én úgy voltam vele jobb, ha még azelőtt megkapom az oltást, hogy teherbe esnék, mintha terhesen kellene, és jobb az oltás, mintha az ezer más dolog mellett ami miatt terhesség alatt aggódik az ember még azon is aggódnom kellene, hogy mi lesz ha elkapom a covidot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!