Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon nagy baj ha úgy viszony...

Nagyon nagy baj ha úgy viszonyulok a babákhoz mint általában a férfiak?

Figyelt kérdés
Hogy onnantól édesek és cukik és minden kb.mikortól már mennek/beszélnek vagy meg tudják értetni magukat. Én sosem tudtam mit kezdeni a csecsemőkkel... Kb.két éves kortól viszont minden szuper lenne, ami az anyai ösztönöket, gondoskodást illeti, ezektől nem tartok, hogy gond lenne illetve szakmai tapasztalattal is rendelkezem gyermekekről az imádott hivatásom által. Tehát nagyobbakkal tudom, hogy minden ok, de nem tudom, hogy addig mi lesz így, ha gyermeket vállalunk (végre)?
2021. máj. 4. 12:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
71%
Fogadj örökbe egy 2 évest. 🙄
2021. máj. 4. 12:20
 2/23 A kérdező kommentje:
Szinte éreztem, hogy kár lesz ehhez az oldalhoz egy ilyen komoly kérdéssel fordulnom.:(
2021. máj. 4. 12:26
 3/23 anonim ***** válasza:
89%
A saját gyermekeddel más lesz minden. Én sem tudtam soha mit kezdeni egy csecsemővel. Aztán jött a fiam. Nyilván az elején még nehezebb mert csak sírni tud ha baj van, de hidd el, rá fogsz érezni.
2021. máj. 4. 12:52
 4/23 anonim ***** válasza:
89%
Általában ahogy megszüli a nő a gyereket, előjönnek az anyai ösztönök. Amikor picik akkor is hihetetlenül édesek és cukik. Annak a korszaknak is meg vannak a szépségei. Biztos vagyok benne, hogy nagyon szeretnéd akkor is. Hihetetlen élmény amikor először rád mosolyog, ahogy gügyög, ahogy felfedezitek együtt a világot.
2021. máj. 4. 12:54
 5/23 anonim ***** válasza:
81%
Nálam is pont ugyanígy volt mielőtt saját babám lett volna és minden szuper azóta. Szerintem már a terhesség alatt el fogsz kezdeni kötődni hozzá, utána pedig vagy egyből vagy pedig szépen lassan (az sem baj!) fog kialakulni a kötődés. Sok terapeuta is foglakozik azzal, hogyha nem megy az elején a kötődés a picivel, ha esetleg mégis úgy alakul, akkor szerintem megéri megpróbálni azt is.
2021. máj. 4. 12:58
 6/23 A kérdező kommentje:
Na csak nem volt kár.:) Szóval Ti tényleg hasonlóképp voltatok a csecsemőkkel? Vagy csak 3-as? Olyan nehezen tudom elképzelni, hogy most nem látok szépnek vagy vágyottnak egyetlen csecsemőt sem, majd a sajátom meg igen. De végülis az se baj, ha nem látom majd übercukinak, csak tudjak Vele mit kezdeni majd.:) Ráadásul ez az érzés, hogy így érzek, igazán furcsa nőként, na nem is reklámozom. Köszi, hogy írtatok.
2021. máj. 4. 13:00
 7/23 A kérdező kommentje:

Közben 5-ös válaszát is köszönöm.

Most eléggé el vagyok keseredve emiatt, mert már nagyon régóta húzom a gyermekvállalást, nem is írom meg, hogy hány éve várja már a Párom, de lassan kifutunk az időből úgyhogy ha tovább húzom akkor nem lesz és azt azért nem szeretném, de még mindig nem érzem úgy, hogy itt lenne az ideje. Ettől függetlenül már nem igazán tudom hova húzni.

2021. máj. 4. 13:05
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vagyok. Hát én szerintem pont ilyen lehettem mint te :)) Legtöbb barátnőm "sipítozott" mikor meglátott egy csecsemőt, én meg mindig úgy voltam vele, hogy "oké, aha egy gyerek". Tényleg nem hoztak lázba egyáltalán. Úgyhogy engem nagyon kellemes meglepetésként ért, amikor a sajátomat viszont tényleg cukinak, imádnivalónak láttam/látom. :)
2021. máj. 4. 13:05
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem.Én is így voltam, ráadásul szülés után volt egy kis depim is úgyhogy az első 3 hónapban nem volt nagy szerelem részemről.Aztán utána valami fordult és azóta imádom.Mondjuk már beszél,stb.. és érdekes mód azóta mások kisbabáját is más szemmel nézem.Nem leszek soha az a hű de ömlengő, de már jobban tetszenek.:)
2021. máj. 4. 13:08
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanígy voltam a nagyon picikékkel. Nem tudtam/mertem megfogni se. Néztem, hogy más anyuka meg fogja, forgatja, átveszi, átadja azt a nyeklő-nyukló pinduri babát. Aztán megszületett a lányom és azt néztem, hogy az apja mit bénázik vele, nekem meg tök természetes volt, hogy fogom, tartom. Pedig szinte rettegtem a pici babáktól.
2021. máj. 4. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!