Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez baj ha így...

Szerintetek ez baj ha így viszonyulok ehhez?

Figyelt kérdés

Most igaz hogy még egyedülálló fiú vagyok 20 éves. De a lényegre térve úgy vagyok ezzel hogy ha Apa lennék és a lányom leszbikus nő lenne és a fiam meleg lenne hát őszintén szólva nem díjaznám ezt. Megértő fülekre találna nem lennék hisztériás anyagilag mindenben támogatnám a szeretetett is meg maradna továbbra is.

Csupán a szexualitását nem tudnám elfogadni és kérdezettlenül nem szólnák bele az életébe. Mit gondoltok ezzel kapcsolatban ?

Köszönöm szépen előre is a válaszokat.

Anyukák válaszát előre is köszönöm.

Üzenet küldése esetén is készséggel válaszolok.

Ez nem valós meg történt dolog csupán egy példa arra nézve hogy én hogyan viszonyulok ehhez.

2017. júl. 20. 11:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%
Semmi probléma nincs a hozzáállásoddal. Ha gyermekem lesz nekem egy dolog lesz fontos, hogy boldog legyen. Ha azonosneművel, akkor vele.
2017. júl. 20. 11:33
 2/13 anonim ***** válasza:
45%
Szeretnéd is, támogatnád is, nem is szólnál bele - akkor mi az, ami negatív? Mit jelent az, hogy nem díjaznád? Senki nem mondta, hogy díjazni kell. És mit jelent az, hogy nem fogadnád el? Akkor mit csinálsz, ha nem fogadod el?
2017. júl. 20. 12:06
 3/13 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló: köszönöm szépen a válaszodat!

Tisztelt második hozzászóló: Szerintem nem erről szól a kérdésem hogy nyelvtanilag hogyan kell helyesen le írni és értelmezni a szavakat és a mondatokat.

Nincs szükségem a ki oktatásodra mert te sem vagy különb másnál.

Te sem vagy mindenben Tökéletesen okos.

És ne kérj számon engem olyan dolgokon amiket te sem tudsz tökéletesen betartani.

2017. júl. 20. 12:09
 4/13 A kérdező kommentje:

Úgy értettem a támogatást hogy ha lelki probléma van szívesen segítek neki akár annyival is hogy csak meg hallgatom Őt ha ennyi kell hogy mondja el nyugodtan hogy mi bántja mi terheli a lelki világát.

Vagy ha pénzre van szüksége adók neki nyugodtan. Ezzen ne múljon a kapcsolat.

A negatív az lenne hogy ha például az ágyamban létesítenek egymással szexuális kapcsolatot vagy túl korán veszítik el a szüzességüket. Netalán teherbe esik a kislányom még nem érett szakaszában.

De ezt nem kell konkrétan komolyan venni mostan csak példaként említettem meg ezt a kérdést!

2017. júl. 20. 12:18
 5/13 anonim ***** válasza:
a melegeknek nem lesz gyereke.
2017. júl. 20. 12:53
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát leszbikus kapcsolatból nem fog teherbeesni a kislányod. Úgyhogy a korai terhességnek, de még a korai szexnek sincs köze a melegséghez, amiről a kérdés szól. Nem azt kérdeztem, hogy hogyan támogatnád, az egyértelmű, hanem miben nyilvánulna meg az, hogy nem tudnád elfogadni. Merthogy azt kérdezted, hogy baj-e, csak az nem derül ki, hogy mi lenne a baj.
2017. júl. 20. 13:12
 7/13 anonim ***** válasza:
amiket felsoroltál, annak általában a heteró gyerekek szülei se örülnek, ezzel nem vagy egyedül...
2017. júl. 20. 13:30
 8/13 A kérdező kommentje:
Az hogy ellent mond a normális természetű kapcsolatnak ez nem szomorú ? Akármennyire is elfogadott ez a társadalomban. Mind tudjuk ez akkor sem szép. De hát ez van. Születnek ilyen emberek is. Tiszteletben tartom.
2017. júl. 20. 13:33
 9/13 anonim ***** válasza:

Szóval ellentmond a normálisnak...

És ha a gyereked fél karral születik? Vagy fél lábbal? Esetleg down kórral? Vagy akármilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal? Nem "díjaznád", mert ellentmond a normálisnak? Csalódnál benne olyan miatt, amiről nem tehet? Láttál már rákos gyereket? Ellentmond a normálisnak. Nem olyan, mint a többi, egészséges társa. Az anyja sírva alszik el minden este, mert lehet, hogy reggel már nem kel fel többé a gyermeke. A világ legboldogabb embere lenne, ha csak annyi "baja" lenne, hogy meleg a fia. Kicsit értékeld át a dolgokat.

2017. júl. 20. 18:02
 10/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó hozzászóló: alapvetően nem vagyok érzéketlen ember. Együtt tudok érezni az ilyen emberekkel. Nagyon jók a példáid. Mindenképpen elfogadnám legyen akármilyen ember.

Röviden csak annyit mondanék hogy szerintem nem ez a normális szexuális élet. Ennyi csak.

2017. júl. 20. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!