Ti mit szóltatok volba ehhez?
Szóval, Anyumék egy baráti családjával szoktunk járni nyaralni, nem igazán szeretem őket, de általában ha lehet nem szólok hozzájuk, és elkerülöm őket (a férj például elég bunkó tud lenni). Ugye most június elejére szerveztük a nyaralást, 2 napja vagyunk a szálláson. Ma vacsoránál megjegyezte a férj, hogy:
-XY egy jó pár kilót felszedtél tavaly óta.
(Tudok róla, igyekszem leadni)
Én meg visszaszóltam neki, hogy ő meg még bunkóbb lett tavaly óta. Na, errre persze megsértődött, hogy hogyan merek ilyet mondani, és úristen milyem szemtelen vagyok (nem feltétlenül mondtam volna normál esetben, de eléggé bal lábbal keltem fel). Erre Anya felküldött a szobába, hogy akkor kérjek bocsánatot. Mondtam, hogy biztosan nem, nem én kezdtem a csipkelődést, erre felküldött a szobába.
Ti kinek adnátok igazat ilyen helyzetben?
16/l
Igazad van...
De nem tudsz mást csinálni minthogy kibírod aztán csak elfelejtik, de biztos nem valják be maguknak hogy tényleg bunkók voltak
Hat nalunk anyam külte volna el a jó büdös pcsba.
Ne is foglalkozz vele.
Előző :
Persze már, ismerek 37 kg-os nőt, senki nem szól be neki, sőt sajnálják meg mondják neki hogy egyé rád fér meg ilyenek, senki nem bántja. Ergo zabálhat amit akar és még sajnálja is a világ mert szegényke kis törékeny nem tud hízni..Holott egész nap édességet zabál és meg se mozdul, semmi sport.
Én meg vagyok 68 kg, mindenből csak alig eszek, egészséges kajákat, ott szenvedek a konditeremben állandóan, mint egy idióta amit rühellek, nem ehetek egy jóízűt mégis én vagyok a lusta tehén aki biztos egész nap a tv előtt ül chipset zabálva....
Szóval nem kell itt a tapló szöveg, senki nem bánt titeket, sőt...
Kérdező: igen bunkó a pasi, mi köze hozzá hogy hány kg vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!