Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szóltátok ehhez, ha a barátnőtök ennyire szórná a pénzt?
Nem élünk együtt, csak kicsit furcsállom amit csinál... Egyetemista, a szülei fizetik neki a sulit. Felvett egy csomó diákhitelt és már évek óta fizeti azt is. Mondja, hogy így meg úgy nincs pénze, milyen rossz neki... Közben két kézzel szórja a pénzt, a legújabb telefonja van, 20 ezer forintért vett egy harmadik szövetkabátot, és 16 ezerért egy edzőcipőt, mert kitalálta hogy kondizni szeretne... Meg az exe több százezer forintért vett neki egy Mac tabletet, úgy hogy utána sem nézett hogyan kell használni eg úgy semmi... És most itt van vele úgy hogy nem tudja használni, de mivel hitelre vette, így azt is fizetnie kell...
Szerintetek bele kellene szólnom, hogy ez nincs így rendjén? Szeretnék segíteni, de nem tudom hogyan tegyem...
20 ezer egy kabát ért a mai világban közepes ár ha nem a tesco-ból vagy auchanból öltözöl.
A csuka is tök reális nem vagyok gazdag a szüleim sem azok viszont áltba 16-25 között veszek csukát vennék olcsóbban is ha lenne az én stílusomban.
A többi dolog tényleg faxság főleg ,h nem nagyon használja :/
Ha a volt pasija vette neki a tabletet, akkor miért ő törleszti? De egy tablet nem több százezer csak megsúgom...
20 ezer egy télikabátért nem sok... Nem a te pénzedet szórja, akkor meg nem mindegy nekeD?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!