Nem érzem jól magam itthon, szeretnék önállóan élni. Az egyetlen baj az, hogy túl fiatal vagyok ehhez. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. A helyzet elég bonyolult...évekig külföldön éltem, de ugy döntöttünk, hogy vissza költözünk ujra. Nagyon nem szeretek itt élni, nincsenek barátaim, szüleimmel nem vagyunk egyformák, sőt...nekem teljesen más elképzeléseim vannak az élettel kapcsolatban. Mikor haza költöztünk egy kis időre(attól függetlenül hogy végleg terveztük) megismerkedtem valaakivel, kapcsolatom is lett. Nagyon megszerettük egymást viszont most a távolság közénk áll...lassan egy éve hogy itt vagyok ujra kulfoldon, azota is beszelunk barátommal minden nap es szeretjuk egymast...a probléma az hogy szuleim nem szívlelik azt hogy nem fogadom el a tenyt, hogy ujra egy olyan helyen vagyok ahol depresszióban szenvedek...folyamat baratommal beszélek mert o az egyetlen boldogság számomra és mint mondtam nincsenek barataim itt....nagyon nehez ezt meg élneem mert nem szeretek itt elni es ke2017. jún. 2. 02:35
2/7 Fritzkó Mákiel válasza:
Barátod hány éves? Mond neki hogy ki mész csak szerezzen pénzt és küldje el és vele akarsz lakni. Biztos mondhatod.
4/7 anonim válasza:
Nem tudod meglátogatni? Melyik országban éltek?Sok európai országból tök olcsón ki lehet fogni repjegyet haza. Gondolom vannak rokonok is itthon, akiknél meg tudnál szállni amíg hazajössz.
És tényleg még 2 év, utána azt csinálsz, amit akarsz.
Ha rám hallgatsz, akkor azért a sulit fejezd be.
De hogy utána egyetemre vagy tanfolyamra hova mész, az a te dolgod, ha másik országba, akkor másikba.
5/7 anonim válasza:
Szivas, de bird. Ki ezt a két évet, meg mig szerzel pénzt és kimehetsz, ahová akarsz.
Honnan jöttetek vissza? Meg MIÉRT? Értelmes ember nem cseszi el a saját meg a gyereke jövőjét, hogy hazacibálja.
6/7 anonim válasza:
Menj el dolgozni, legyen kereseted. Az önálló életnek ez az alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!