Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik a legjobb es legmegbizh...

Melyik a legjobb es legmegbizhatobb terhessegi teszt?

Figyelt kérdés

Teszteltem:

26-an X-epil pen: extra halvany pozitiv. Tenyleg szugeralni kellett bar nem vartam csodat mert 3 nappal a nem vart elott keszitettem.

28-an: Clearblue 1 perces teszt egyertelmu pozitiv, delutan digitalis CB az is pozitiv 2-3 het.

29-en szinten X-epil pen: ez a nem vart napja erosebb pozitiv de meg mindig nem az igazi.

1-én reggeli vizeletbol X-epil kek kupakos teszt nem tudom mi a pontos neve: halvany pozitiv.

A kerdesem csak az, hogy melyik a legjobb? Melyik a legmagasabb erossegu?

Kedden-szerdan meg tesztelek egyet mert kivancsi vagyok hogy erosodik-e a csik.

25+ erossegu erdekelne csak:)

2021. máj. 2. 07:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Mivel minden teszted pozitív, így nincs kérdés, pozitív és terhes vagy. Az összes teszt amit csináltál egyforma érzékenységű 25-ös. Megbízható minden teszt csak akkor lesz, ha elmarad a mensi. A pozitív teszt viszont SOHA nem garancia semmire, mert baj bármikor lehet még a célegyenesben is. Persze jobb nem úgy gondolkodni, hanem pozitívan.

Tehát a kérdésed önmagában butaság, mert ennyi pozitív teszt esetén semmilyen kérdés nincs. Pozitív, tehát van hcg ergó terhes vagy. A többit meg az idő eldönti, két hét múlva mehetsz dokihoz. A tesztek egyébként 3 naponta mindig láthatóan erősödnek, de nem kell egyformának lennie pl a controll csíkkal a tesztcsíknak, nekem pl másfél hét után sem volt egyforma mégse volt gond. Bezzeg mikor erősebb lett a teszt csík a controllnál, akkor az a terhességem pl nem maradt meg. De összefüggés nincs, csak azért írom, hogy teljesen mindegy a tesz erőssége. A digitális teszt miatt, meg, ahogy felettem írták nincs kérdés, azt nem lehet elnézni. Kb elég lett volna csak azt megcsinálni.

Jó egészséget és sikeres terhességet kívánok, aztán most már nyugi és jelentkezz be dokihoz.

2021. máj. 2. 10:41
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia.

Én is túl vagyok egy missed abon(megállt a fejlődésben)

X epil tesztet használtam, erosebb volt a kontrollcsíktól mind a 3 tesztem. Meg is elment.

A lányommal anno olyan halvány tesztjeim voltak, hogy alig vettem észre, meg is éreztem minden rendben van és rendben is volt.

Most cearblue 1percest vettem, halvány pozi lett és teljes mértékben hiszek neki. De a biztonság kedvéért veszel egy x epilt, az szerintem egy nagyon megbízható teszt. Szoval én erre a kettőre voksolok, de az én esetemből kiindulva szerintem mindegy milyen erősségű a csík:) boldog babavarast!

2021. máj. 2. 11:55
 13/16 A kérdező kommentje:

Nekem is eros volt a csikom.. missed ab lett belole. Valoszinuleg tenyleg semmi osszefugges nincs kozte. De probalom magam lenyugtatni fejben is hogy minden oke lesz.

Es koszonom.

2021. máj. 2. 13:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Predictor Early.

De ha a digi CB 2-3 hetet ír, akkor az a biztos!

A legbiztosabb pedig mindig az orvos és az UH.

2021. máj. 3. 10:41
 15/16 A kérdező kommentje:
Meg 2 nap es vissza kell mennem:) remelem latni fog valamit
2021. máj. 3. 11:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Lehelet vékony és halvány pozi tesztjeim voltak. Egyedül a kek kupakos xepil volt talán már jól látható. Mégis itt van a kislanyom..

Utána lett egy nagyon erős pozi tesztem, baba nem maradt velünk.

Most megint extra halvány pozi tesztjeim vannak, pár het mulva elmegyek dokihoz, hogy mizu.

Szorítok neked is kérdező

Az a baj a rosszat könnyebb be vonzani mint a jót, szoval próbálj meg ne erre fókuszálni!

2021. máj. 3. 12:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!