Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik a legjobb es legmegbizh...

Melyik a legjobb es legmegbizhatobb terhessegi teszt?

Figyelt kérdés

Teszteltem:

26-an X-epil pen: extra halvany pozitiv. Tenyleg szugeralni kellett bar nem vartam csodat mert 3 nappal a nem vart elott keszitettem.

28-an: Clearblue 1 perces teszt egyertelmu pozitiv, delutan digitalis CB az is pozitiv 2-3 het.

29-en szinten X-epil pen: ez a nem vart napja erosebb pozitiv de meg mindig nem az igazi.

1-én reggeli vizeletbol X-epil kek kupakos teszt nem tudom mi a pontos neve: halvany pozitiv.

A kerdesem csak az, hogy melyik a legjobb? Melyik a legmagasabb erossegu?

Kedden-szerdan meg tesztelek egyet mert kivancsi vagyok hogy erosodik-e a csik.

25+ erossegu erdekelne csak:)

2021. máj. 2. 07:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

De most nem halálmindegy, ha amúgy mindegyik pozitív????

Amúgy én a CB-ben hiszek, mármint a digitálisban. Ott nem lehet félrenézni és találgatni, hogy milyen erős-halvány a kontrollcsíkhoz képest.

2021. máj. 2. 07:49
 2/16 anonim ***** válasza:
85%

Ez már nagyon beteges.

Azt ezek szerint nem tudod, hogy a cb-n kívül egyik se kvantitatív? Azaz a csík erőssége nem jelzi a hcg mennyiségét.

De tesztelgess csak.

2021. máj. 2. 07:54
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mersz hinni a tesztnek, hogy mind pozitív, akkor menj el laborba hcg vèrvètelre. Gratulálok :)
2021. máj. 2. 08:05
 4/16 A kérdező kommentje:

Az a beteges, hogy volt mar missed ab mutet esetleg ures petezsak?😀

Tudod az elet nem fekig tejfel, szoval ideje elobujni az álomvilágbol es elhinni hogy valakinek nem mindig jon ossze a baba...

Erdekel, hogy erosodik-e a csik? Igen.

Problemad van vele? A te dolgod.

Amig az en penzem addig szinten nem a te dolgod😀

Annyi volt a kerdes hogy melyik a legjobb es legmegbizhatobb teszt. Nem szemrehanyasokra vagyok kivancsi

2021. máj. 2. 08:16
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem valaki a predictor early-t javasolta, így én azt vettem, de csak 4 nap késéssel teszteltem. De a te kérdésedet nem értem, van 3 pozitív teszted, akkor nem egyforma mindegyik?
2021. máj. 2. 08:17
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
3 as vagyok. Én megèrtelek, tíz év után adtam fel . De attól mert halvány még pozitív. A CB nek nyugodtan hihetsz. De ugye sajnos azt nem zárja ki a teszt erőssège, hogy a nem ismètlődik meg a missed ab. Ne gondolj erre, próbálj nyugodt lenni, tudom nem egyszerű, de a babànak ezzel segítel
2021. máj. 2. 08:19
 7/16 anonim ***** válasza:
75%

Jaa értem. Vagyis nem. (5-ös vagyok)

Nekem is volt vetélésem, majd több, mint egy évet váratott magára a következő. Egy tesztet csináltam összesen, amikor 4 napja késett. Illetve még egyet, kíváncsiságból, aznap, mikor hetekkel később orvoshoz mentem, az egy 400 forintos teszt volt. Egyébként mikor elvetéltem, erősebb volt a teszten a csík, mint a mostani terhességemnél, szóval ez semmit nem számít.

2021. máj. 2. 08:22
 8/16 anonim ***** válasza:
44%
A legmezbizhatobb teszt az a terhes vagyok kerdes a gyakorin
2021. máj. 2. 08:27
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Attól h pozi a teszt, még így is lehet üres zsák, illetve ugyan úgy lehet h nem lesz szívhang stb...

Felesleges tesztelni, mert abból nem fog kiderülni ha baj van.

7. Héten vetéltem el. Aznap még volt szívhang mikor elkezdtem vérezni. Majd 3 nap múlva már nyoma sem volt babának. Tehát a tesztem még a vérzés napján is pozi lett volna.

Utána 8 hónapot vártunk egy újabb pozi tesztre.

Ne kattanj ebbe bele.tök mindegy h erősödik e vagy sem.

Mind 2 esetben lehet baj, de happy end is.

A cb nagyon kó teszt, de mikor terhes voltam az exepil sem csapott be 3ból egyszer sem, csak az egyik alkalommal nem maradt velünk a baba. De erről a teszt nem tehet

2021. máj. 2. 08:34
 10/16 anonim ***** válasza:
74%
Hülyeség amit csinálsz. Nem a tesztelgetéstől fog megmaradni a gyerek és az erősödő csík se jelent semmit. Meg a gyengülő sem. A csík erőssége semmit se jelent.
2021. máj. 2. 08:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!