Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Száradási csík lenne?

Száradási csík lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma van a nem várt menzeszem napja. Tegnap csináltam egy Dr. Herz tesztet. Időn belül nem igazán láttam rajta csak egy csíkot. Talán nagyon nagyon halványan 2.-at,de úgy gondoltam az csak a reagens helye. Este mikor ki akartam dobni a tesztet a mellékelt képen látható 2 csík volt rajta. Szerintetek ez a száradási csík? Már csináltam ilyen tesztet de akkor száradás után is hómező volt rajta. Lehet hibás a teszt? Szerintem egyébként meg fog ma jönni, fáj a hasam. El is könyveltem magam hogy új hónap új remény, de ez a 2.csík meglepett most. Nektek volt már ilyen tesztetek?

[link]

2021. máj. 1. 15:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Lepontoztál pedig mondtam h úgy is másfajta tesztet veszel majd emiatt!!!

Ezért hőzöngtél

2021. máj. 2. 07:37
 12/13 A kérdező kommentje:
11-es válaszoló én nem pontoztam le senkit, nem az óvodában vagyunk.Egyáltalán nem hőzöngtem, te állítottad rólam hogy arcoskodok, mikor csak egy egyszerű kérdést tettem fel. Mivel ez a teszt ezek szerint hajlamos ilyen száradási csíkra, gondoltam másnak is segítség lehet hogy ne vegyen ilyen tesztet,ha ez előfordult mással is. Nem tudom ezen mit kellett ennyire kiakadni.
2021. máj. 2. 09:21
 13/13 anonim ***** válasza:
37%
Igen csak azért tetted fel a kérdést h másnak segíts ezzel 😂😂😂
2021. máj. 2. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!