Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Oke, most lehet betegesnek...

Oke, most lehet betegesnek néztek majd de nembaj, multheten csütörtökön délután kíváncsiságból csináltam egy tesztet, majd szombaton megkellett volna jönnie, de azóta sem jött meg, ma reggel ismét csináltam ..??

Figyelt kérdés

A csütörtökin semmilyen szaradasi semmilyen csíkot nem látok pedig az már jó pár napos, a main mintha lenne valami ott, ez most jelenthet valamit vagy csak szimplán szivat a testem?

[link]

2021. ápr. 13. 09:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A csütörtöki egy tesztcsík, míg a mai egy szétszedett kazettás teszt. Ha a kazettásat szétszeded mindig csíkosra szárad.

Én is próbáltam mindenhogy, szétszedve, fénybe, nagyító alatt az évek alatt amíg próbálkoztunk, de az igazi pozitívat nem kell keresgélni. Pedig 9.dpon teszteltem délután pozit. Ettől függetlenül drukkolok! 17+4hkm

2021. ápr. 13. 10:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Koszonom, és nagyon gratulalok❤️
2021. ápr. 13. 10:09
 3/8 anonim ***** válasza:

A kazettas tesztet en is szetszedtem, majd ilyen lett.

Azt hittem terhes vagyok, mert elotte meg nem lattam ilyen csikot a teszteken. Azota kesik 4 napja, de csinaltam tegnap egy tesztet, ami nem kazettas volt, de azon nincs semmi, szoval valoszinuleg nem vagyok terhes.

Gondolom te sem vagy. Ha nincs piros szine a csiknak akkor nem vagy terhes. Barmilyen csikot lathatsz.. ha idon belul kijott a masodik csik, aminek ha halvanyan is, de piros avagy a tesztcsikkal megegyezo szine van akkor vagy terhes! Ha bizonytalan vagy csinalj par nap mulva meg egy tesztet.

2021. ápr. 13. 10:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem, hat ha továbbra sem jön meg, péntek reggel csinálok meg egyet
2021. ápr. 13. 10:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Kérdező, hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Én tegnapra nem vártam, de még semmi persze szokásos menzis tünetek vannak! Nekem általában 28-30naposak a ciklusok!
2021. ápr. 13. 10:19
 6/8 A kérdező kommentje:

Hat ha a ciklusnaplot nézem átlag 30 napos.

volt mikor 27 nap van mikor 31 van mikor 28-29. jópár napja nekem is néha faj az alhasam aztán elmulik multheten feszülő érzest éreztem mintha valami kifeszítette volna ott a dolgokat vagy mintha ez lehet hülyén hangzik majd de izomlazas lett volna az alhasam.

Remelem ott lesz neked is hamarosan az a bizonyos második csikocska!❤️

2021. ápr. 13. 10:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Több mint 2éve volt egy méhen kívüli terhességem! Eltávolították a jobb oldali petevezetéket! Azóta várunk a csodára 😔
2021. ápr. 13. 11:05
 8/8 anonim ***** válasza:
ez full negatív
2021. ápr. 13. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!