Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsiságból használok a...

Kíváncsiságból használok a napokban ovu tesztet jóstesztnek de elrontottam mert délután csináltam így is számít ha erősödik?

Figyelt kérdés

Lehet hurrogni is,hogy tuti zakkant vagyok de nem...csak 1 petevezetékkel várunk babára 2 éve. Most kezdenék a hormonpanelt jövő héten. Szóval a hőm 3 hónapja mérem és ebben a hónapban szépen fennt van. Hasam feszül, puffadt. De ez menzesz előtt mindig normális nálam. Viszont kíváncsiságból kipróbáltam a jóstesztelést amit ugye reggel kellene (mint utólag megtudtam) de délutáni csíkjaim is szépen erősödnek. Ma vagyok 12 nappal ovu után a 27.napomon a ciklusban. Csináltam reggel egy hcg tesztet is de azon második csíkot csak akkor látok ha kiesik a szemen szinte. Ott van, de mégsem. Szerintetek a jósteszt tényleg megbízható?

Csatolom a hőgörbém, hátha valaki ért hozzá.

[link]

2019. okt. 3. 15:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdemes ilyenekkel kísérletezgetni. Ha megjön a menzeszed, csak csalódottabb leszel.

Várd meg amíg elmarad, és azután tesztelj rendes terhességi teszttel. Addig meg tudom nehéz, de légy türelemmel...

2019. okt. 3. 18:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Kedves tőled...de hidd el csalódottabb már nem leszek. Ami engem bíztat,hogy a hcg n is láttam egy halovány remény sugarat. A lényeg hogy van egy digitális Bloothosos lázmérőm ami ébredési hő alapján kielemzi az eredményeket. Múlt hónapban a hőm alapján azt javasolta csináljak lh tesztet, mert lehetséges spontán peteérés. Csináltam akkor a 26.napon de hó fehér volt a teszt,utána lebetegedtem nyilván ezért volt a magas testhő. Most pedig,hogy elkezdtem úgymond kísérletezni azt találom érdekesnek, hogy van 2. Csík az lh teszten ami napról napra erősödik. Ez az utolsó hónap a lombik előtt a spontán teherbeesésre. Bízom benne, hogy talán majd most.
2019. okt. 3. 19:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Holnapra nem várom, és a hőm már előző napon leszokott esni 36.6ra. Vezetem 4 hónapja, így össze hasonlítja a program. Most fentebb van jóval, mint ilyenkor szokott. És emelkedik. Napközben is 37.3-4 . Tudom ez nem normális amit csinálok de 15ben ikreket veszítettünk el, ráadásul az egyik petevezetékem is . Lehet bele zavarodtam, hogy azóta is próbálkozunk...de sosem éreztem, hogy valami lenne.Most viszont a cigit is letettem...valami késztet rá 17év dohányzás után
2019. okt. 3. 19:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Bocsánat az off-ért, de megtudnád írni milyen lázmérő ez pontosan? Ilyenről még nem hallottam. Hőgörbére, meg jóstesztre ne adj, nekem volt már full pozitív lh tesztem még is megjött, a hőm pedig esett le pont az utolsó nap is.
2019. okt. 3. 20:04
 5/8 anonim ***** válasza:
A görbéd biztató, lh tesztet bármikor lehet csinálni, nem kell elsőből. Nem mindenkinél működik, nekem pl mutatta, 5 nappal hamarabb már a hcg teszt is extra halvány volr, poénból csináltam lh tesztet is az szuper erősen pozitív volt. Mikor nem voltam terhes csak halvány második csík jött ki, vagy szimpla hómező volt. LH mindig van a szervezetben.
2019. okt. 3. 21:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) a lázmérő egy digitális Bloothosos amihez lekell tölteni egy appot. Minden reggel jelez hanggal, hogy mérés idő van. Utána automatikusan át küldi a telefonnak az adatot. Az app pedig kielemez mindent a hó alapján. Lh tesztet is fotózni kell és a csíkok alapján kiírja milyen magas az lh szint.Jelzi az együttléteket, hogy mikor ajánlott a hó alapján. Nagyon szuper dolog. 30 euróért rendeltem.
2019. okt. 4. 08:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekem ma a hcg negatív lett...lh full pozitív. Este lefeküdtem és kikellett szaladnom hányni. A hőm esett 36.97re. Nem értem. Várom, hogy valami történjen vagy igy vagy úgy. Az sem baj ha megjön hisz akkor indul a program a meddőségi klinikán. Ez a bizonytalanság ami kikészít
2019. okt. 4. 08:11
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez így borzasztó, hogy most nem tudom mi lett😭 azóta lett baba?
2020. nov. 6. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!