Tegnap kellett volna megjönnie, délután csináltam egy tesztet kíváncsiságból, de totál negatív lett. Ma továbbra sincs semmi menses. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap még urológusnál is voltam, mert nyilalt a hasam közepe, ha pisiltam, meg aztán elég sűrűn is jártam pisilni. Minden negatív lett!A közérzetem nem túl jó, étvágyam nem sok, és úgy aludnék...Mi a szösz van? Ma délután csináljak egy új tesztet szerintetek?2010. júl. 1. 09:57
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és még valami:tegnap még urológusnál is voltam, mert nyilalt a hasam, ha pisiltem, meg elég sűrűn is jártam, de minden negatív lett!A közérzetem nem túl jó, a melleim picit nagyobbak,étvágyam se nagyon van!Teszteljek délután, vagy ne?
2010. júl. 1. 09:59
2/6 anonim válasza:
Egy tesztet szerintem megér a dolog. Vegyél inkább egy 10-es érzékenységű tesztet, az már nagy valószínűséggel biztos eredményt ad. De azt nem árt észben tartani, hogy ezek is csak tesztek, sok kismama/anyuka van, akinek nem mutatta ki a babáját vagy csak elég későn, mégis várandós volt akkor.
3/6 anonim válasza:
Szia,
ugyan ebben a cipőben járok én is. Tegnap óta nem jött meg, ami persze nem baj, a nem várt napon teszteltem reggel és negatív lett :(:( Ma reggel már nem teszteltem, mert nem láttam értelmét, és nincs kedvem csalódni sem, viszont sokat járok pisilni én is.
4/6 anonim válasza:
Kedves kérdező, a reggeli vizeletből csinálj tesztet. Várjuk az erdeményt.
5/6 anonim válasza:
Szia,
13:57 vagyok.
Azóta sem jött meg :):), de már nem tudom kivárni a hétfőt, megcsinálom holnap reggel(szombat).
Nagyon kíváncsi vagyok, nem vagyok ideges, lesz ami lesz, igaz 5éve semmi :(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!