Ez száradási csík?
Figyelt kérdés
Az első és az utolsó tegnapi teszt(ezeken semmi nem látszik), a 2-3. pedig mai.. Szerintetek ez száradási csík vagy kezdődő pozitív? 9dpo vagyok ma. A teszt pedig netes David teszt.
2021. jan. 15. 17:41
1/18 anonim válasza:
Fentről a 2.mintha pozi lenne... mikor csinaltad ezeket?
2/18 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam, a felső és a legalsó tegnapi, a két középső pedig mai, dél környéke.
2021. jan. 15. 17:44
3/18 anonim válasza:
Miért kell ilyen hamar tesztelni? Saját magaddal szúrsz ki, mint ahogy a mellékelt ábra mutatja, most egy extra halvány csíkon aggódsz, hogy az mi lehet.
Ez még bármi lehet, ilyenkor még az ennél erősebb második csíkoknál is sokszor előfordul, hogy megjön a menstruáció.
Várj még legalább 5 napot és akkor tesztelj, ha pozitív, akkor már egyértelmű lesz. Nem leszel terhesebb attól, hogy nagyon hamar nagyon sok tesztet elhasználsz.. Saját tapasztalat.
Sok sikert, sok türelmet!
4/18 A kérdező kommentje:
Tudom tudom... Igazad is van.. De nem volt egyszerű az út idáig sem és egyszerűen nem bírok várni 😅
2021. jan. 15. 18:08
5/18 anonim válasza:
Ez mind negatív. 8. dpn-on teljesen felesleges tesztelni, nem is tudom, mit akartál látni. Másodszorra vagyok terhes, összesen nem használtam még el négy tesztet, nem kilóra megy ez... 3-4 nap késésnél tesztelj, akkor már biztosan kimutatja.
6/18 anonim válasza:
7/18 anonim válasza:
6 vagyok 10 dpon már jobban kivehető volt az, lh teszt miatt csináltam 9dpon mert 8dpo tök fehér volt, 9dpon közepesre ugrott.
8/18 anonim válasza:
6. Vagyok és ez 15 dpo mai
9/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen erősödött 🙂
2021. jan. 15. 20:12
10/18 A kérdező kommentje:
2021. jan. 15. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!