Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez száradási csík...

Szerintetek ez száradási csík , vagy lehet pozitív ?

Figyelt kérdés
[link]
2020. szept. 4. 16:21
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
2020. szept. 4. 16:21
 2/33 anonim ***** válasza:
51%
Te is olyan vagy, aki napokkal a nemvárt előtt tesztel?
2020. szept. 4. 16:25
 3/33 A kérdező kommentje:
Igen olyan 😁 Baj ? Gondolom azért vannak ezek a tesztek amik napokkal a mensi előtt kimutatják ha terhes vagy , hogy lehessen velük a menses kimaradása előtt is tesztelni ....
2020. szept. 4. 16:28
 4/33 anonim ***** válasza:
61%

Azért vannak ezek a tesztek, hogy ha nem jön még, akkor biztos legyél benne, hogy terhes vagy-e vagy sem. Idő előtt nem fogja egyik se kimutatni.

Amúgy full negatív a tesztek.

2020. szept. 4. 16:29
 5/33 anonim ***** válasza:
39%
A vak is látja, hogy full negatívak, várj még 1 hónapot! Nyugi, a CSOK is megvár!;)
2020. szept. 4. 16:31
 6/33 anonim ***** válasza:
89%
Ez egy szétszedett teszt. A kazettás teszteket nem szabad szétszedni, ugyanis akkor látható lesz a reagens helye. Azt látod rózsaszínnek. Ez nem pozitív.
2020. szept. 4. 16:35
 7/33 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem pozitív.

Én színesnek látom a 2.csíkot.

2020. szept. 4. 16:39
 8/33 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem is pozitiv főleg ha a nemvárt előtt vagy. Csinálj holnap reggel is hátha az erősebb lesz. Nekem ugyanilyen volt a nemvárt napján és végül pozi lett másnapra teljesen. Amúgy nem értem miért szólnak be a nemvárt előtti tesztelés miatt... Ez mindenkinek a magánügye hogy mikor tesztel...nyilván ha az ember nagyon szeretne már babát akkor nehezn megy kivárni azt a pár napot is. Én tökre megertem.
2020. szept. 4. 16:55
 9/33 anonim ***** válasza:
63%
Ne szedd szét. Attól hogy szétszeded nem lesz elöbb pozitiv
2020. szept. 4. 17:12
 10/33 anonim ***** válasza:
71%

Nekem mostanában 3-szor is ilyen volt a tesztem és nem volt baba. Ha szét kel szedni, hogy lásd, akkor az negatív.

Egyébként csak azért fölös mensi előtt tesztelni, mert ezek a tesztek igen kimutatják a terhességet, de még az elindultat is, amiből simán lehet pontos mensi is. Kémiait is mutatja, amiről nem is tudna az ember, ha nem tesztelne korábban. Csak ezért szar manapság korán tesztelni, mert már mindenre dereng valami... aztán jön a csalódás, meg jaj de rossz a teszt... Nem nem rossz, csak meg kell várni, míg nem jön meg a mensi.

2020. szept. 4. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!