10. Dpo száradási csík?
2020. szept. 9. 16:13
1/24 anonim válasza:
Szerintem 10. dpo-n ez bíztató! De ezt a tesztet nem ismerem
2/24 A kérdező kommentje:
Írországban élek, itt lehet kapni. Nem olcsó teszt, elvileg 6 nappal hamarabb elvégezhető. 10 es.
2020. szept. 9. 16:47
3/24 anonim válasza:
Szerintem ne dépéózgass, hanem várd meg, hogy késsen a menzeszed. Még azt se tudod, hogy kimarad-e.
4/24 anonim válasza:
Nekem ennek a magyar megfeleloje teljesen egyertelmuen mutatta a 10.dpon, meg is lepodtem. Hátha csak csúszott az ovud. Drukkolok ☘️
5/24 anonim válasza:
Szerintem is várd meg a menzesz kimaradását így be lehet csavarodni másra nem jó 😕
6/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már nyilván becsavarodtam.😂
4 es, igazából csak sejthető hogy mikor volt ovum, abszolút nem biztos hogy 10 napja.
2020. szept. 9. 16:52
7/24 A kérdező kommentje:
Vagyis 11, bocsánat.
2020. szept. 9. 16:54
8/24 anonim válasza:
Egy a lényeg, nem várt előtt a pozitív tesztből akármi lehet, akár csak a negatívból. Egy ilyen teszt mellett még időre megjöhet a havi, most csak annyi biztos, hogy valami elindult. Aztán pár nap és kiderül marad e a terhesség. Egyelőre biztató :) Halvány pozi, de még korai örülni, 2-3 nap múlva ismételj, ha erősödik a teszt, akkor lehet örülni :)
Drukkolok!
9/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a drukkokat. Ezekszerint más is látja a csíkot. Engem igazából az zavar hogy 10 perc után jelent meg, nem az 5 perces idősávban, viszont a színe rózsaszín. Így azt nem tudom eldönteni hogy ez csík vagy száradási lehet inkább. Van még egy ilyen tesztem , 2 nap múlva megint megpróbálom. :) kíváncsi leszel
2020. szept. 9. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!