Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Száradási csík lenne?

Száradási csík lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma van a nem várt menzeszem napja. Tegnap csináltam egy Dr. Herz tesztet. Időn belül nem igazán láttam rajta csak egy csíkot. Talán nagyon nagyon halványan 2.-at,de úgy gondoltam az csak a reagens helye. Este mikor ki akartam dobni a tesztet a mellékelt képen látható 2 csík volt rajta. Szerintetek ez a száradási csík? Már csináltam ilyen tesztet de akkor száradás után is hómező volt rajta. Lehet hibás a teszt? Szerintem egyébként meg fog ma jönni, fáj a hasam. El is könyveltem magam hogy új hónap új remény, de ez a 2.csík meglepett most. Nektek volt már ilyen tesztetek?

[link]

2021. máj. 1. 15:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
17%

🙆‍♀️

Ha időn túl jött ki, ráadásul nem 5 perccel időn túl, akkor érvénytelen.

Ha gyereket szeretnél nevelni, lehetne benned annyi önállóság hogy szép csendben csinálsz egy másik tesztet, és próbálod megfejteni.

Lehet hibás is a teszt.

Lehet hogy még fog jönni.

Másik teszt aztán kész.

2021. máj. 1. 15:43
 2/13 A kérdező kommentje:
Képzeld el már nevelek gyereket "kedves válaszoló", nem is ez volt a kérdésem. Nem vagyok egy tanulatlan nő. Csak ha másnál is előfordult ilyen ezzel a teszttel akkor legközelebb nem rendelek ilyet.
2021. máj. 1. 15:50
 3/13 anonim ***** válasza:
20%

Ha most ilyen ez a teszt, és megjön, akkor se rendelsz ilyen tesztet vagy nem?!

Ha meg nem jön meg és terhes vagy, szintén nem rendelsz ilyen tesztet.

Időn túli teszt. Tehát nem mutat valós eredményt.

Csinálsz másikat.

Olyan tanult vafy h erre nem jöttél rá egyedül. De arcoskodni tudsz

2021. máj. 1. 16:00
 4/13 anonim ***** válasza:
74%
Időn belül kell nézegetni.
2021. máj. 1. 16:04
 5/13 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj de aki arcoskodik az te vagy. Egy egyszerű kérdést tettem fel, te esel nekem hogy mennyire önállótlan vagyok. Tudtommal az oldal azért van hogy kérdést lehessen feltenni. Ha nem tudok egy kérdéshez normális hozzászólni akkor nem teszem, hanem lapozok tovább. A kérdésem egyáltalán nem az volt hogy terhes vagyok e, ezt nem tudom hol olvastad, mint írtam is meg fog jönni. Lassan már nem mer az ember semmit megkérdezni mert rögtön letámadják az embert.
2021. máj. 1. 16:29
 6/13 anonim ***** válasza:
15%
Az első választ nem én adtam. De mint írtam is. Ha most megjön úgyse veszel ilyen tesztet, mert ha időn túl látsz rajta egy halvány valamit, akkor már számodra sz@r a teszt
2021. máj. 1. 16:50
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
A menzesz előtti orakban lehet ilyen halványka a teszt. Ne kérdezd hogy miért, de tapasztalatbol írom. Nekem csomószor álpozitiv volt a tesztem amikor a menzesz idején csinaltam es nem voltam terhes
2021. máj. 1. 19:57
 8/13 anonim ***** válasza:
41%

X-epil pen nálam bevált.

Második terhességemnél mikor nem voltam abban biztos, hogy biztos jót mutat a teszt, akkor a férjemet megkértem, hogy vegyen egy clearblue digitális terhességi tesztet. Kb.3500 Ft, de az 100% kimutatja, mar a nemvart előtt 1 hettel is, illetve kiirja, hogy hanyadik hétben jársz, 1,2,3,3+

Javaslom a digitális teszt megvételét, drágább de legalább megbízható.

2021. máj. 1. 22:26
 9/13 anonim ***** válasza:

Érdemes ilyenkor drágább tesztet venni, mert olcsó húsnak híg a leve....

Pár száz forintos tesztek sokszor félrevezető eredményt adnak.

2021. máj. 2. 07:19
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Megjött még este a menzeszem. Legközelebb más tesztet veszek.
2021. máj. 2. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!