Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » En reagalom csak tul es ez...

En reagalom csak tul es ez normalis??Korai teszteles?

Figyelt kérdés
ma reggeli tesztem(8dpo) eleg szep eros ket csikos. Valamiert meg is aggaszt hogy miert mutatta mar ilyen koran. 7dpo reggel mar halvany pozi lett. Erosodott mara ami jo jel de a nem vartig meg van 8 napom..... addig igazabol barmi lehet akkor
2021. ápr. 19. 16:52
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
Hát ovu után még megérteném ezt a könnyelműséget, de előtte nem védekezni!? Ne haragudj, de lehetett volna ennyi eszed. Hány éves vagy?
2021. ápr. 23. 20:45
 62/64 A kérdező kommentje:
Csinaltuk mar igy. Nem volt belole gond. Igaz tudom hulye voltam. 26 vagyok.
2021. ápr. 23. 21:23
 63/64 anonim ***** válasza:
A naptár módszer nagyobb lutri mint aegszakítás. Hiszen 5 napot is kibír a spermium és nem tudhatod mikor lesz ovu....tehát ha lh tesztet használsz is akkor csak ovu után mondjuk 3 nappal a pozi lh teszt után lehetne azt állítani, hogy nem kell védekezni. De mindig van egy első lehetetlen alkalom. Szóval ez van. Máskor okosabb leszel. Minden esetre sok szerencsét az életben a babával.
2021. ápr. 23. 21:30
 64/64 anonim ***** válasza:
Kérdező, hogy alakult az életed?
2023. okt. 3. 10:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!