En reagalom csak tul es ez normalis??Korai teszteles?
Figyelt kérdés
ma reggeli tesztem(8dpo) eleg szep eros ket csikos. Valamiert meg is aggaszt hogy miert mutatta mar ilyen koran. 7dpo reggel mar halvany pozi lett. Erosodott mara ami jo jel de a nem vartig meg van 8 napom..... addig igazabol barmi lehet akkor2021. ápr. 19. 16:52
51/64 anonim válasza:
Ha tudja és így is tényleg vállalja, akkor le a kalappal :)
53/64 anonim válasza:
Az uh lelet alapján kB 6-an kellett volna fogannia. 3 mm petezsák kB 4het 2-3napos terhesség.
54/64 anonim válasza:
Azt kihagytam, hogy sztem a 7.-ei aktus lesz a nyerő.
55/64 anonim válasza:
De amúgy most hogy újra visszaolvasom, 04.01 az utolsó menstruáció? Akkor nagyon korai lenne. KB lehetetlen megmondani. Az a baj, hogy pár nap különbség van a két szex között. A DNS teszt fogja csak tudni így megmondani.
56/64 A kérdező kommentje:
Igen sajnos eleg keves. Koszonom azert a segitseget.
2021. ápr. 22. 18:15
57/64 A kérdező kommentje:
A doki is mondta valoszinu 9en lehetett peteeresem. Akkor helyt allnak ezek az adatok.
2021. ápr. 22. 18:20
58/64 anonim válasza:
Igen, de az a gond, hiába kalkulalsz, mert a 7.-ei katonák is simán elvoltak addig, két napot vígan kibírnak. Mi a kislanyunknal csak 4!! nappal ovu előtt voltunk együtt és úgy sikerült.
59/64 anonim válasza:
De tényleg egyikkel sem védekeztél? Még megszakítást sem alkalmaztatok?
60/64 A kérdező kommentje:
Nem vedekeztunk. Naptari modszerre alapoztam a peteeresem mert eddig pontos volt. Volt kovetve LH tesztel is. Most viszont 2-3 nappal elobb volt peteeresem.
2021. ápr. 23. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!