Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » En reagalom csak tul es ez...

En reagalom csak tul es ez normalis??Korai teszteles?

Figyelt kérdés
ma reggeli tesztem(8dpo) eleg szep eros ket csikos. Valamiert meg is aggaszt hogy miert mutatta mar ilyen koran. 7dpo reggel mar halvany pozi lett. Erosodott mara ami jo jel de a nem vartig meg van 8 napom..... addig igazabol barmi lehet akkor
2021. ápr. 19. 16:52
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 A kérdező kommentje:
Nem vagyok benne biztos hogy ki az apa..... az exem vagy az uj parom. Ez van ..... le lehet oltani. Hibaztam... Ezert porgok ezen csak az ember erre nem tud buszke lenni. Nem tudok kitol segitseget kerni.
2021. ápr. 21. 09:01
 32/64 anonim ***** válasza:
100%

Hoppá...

Amúgy szerintem a teszt erőssége miatt ez a 7ei együttlétből fogant..

2021. ápr. 21. 09:08
 33/64 A kérdező kommentje:
Koszonom a rendes valaszt. Kapok majd meg ezert hideget meleget. 😭
2021. ápr. 21. 09:14
 34/64 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy nem tudod 100%-ra mikor volt ovud. Így vissza olvasva az 5ei együttlétből is lehet, de sajnos biztosat majd csak egy dns teszt tud majd mondani.

Egyébként ha nem haragszol a kérdésért, a jelenlegi pároddal terveztétek a babát? Az exeddel védekeztetek?

2021. ápr. 21. 09:19
 35/64 anonim ***** válasza:
Ugyan le lettem előbbre pontozva,de ilyen erős tesztek tuti hogy már a menstruáció környékén vannak általában.Ha uhn megnézik az sem segít, hacsak nem minimum 1 hét eltérés van a két aktus között és így marad a DNS teszt.Meg akarod tartani?
2021. ápr. 21. 09:28
 36/64 A kérdező kommentje:
Megszeretnem tartani igy van. Azert hagyatkoztam a 9.ei ovura mert eddig is megereztem mikor volt es most is. Igaz ez meg attol nem sokat jelent.
2021. ápr. 21. 09:31
 37/64 anonim ***** válasza:
100%
A clearblue alapján, már késik a mensid, tehát korai ovud volt. Egyébként így az elején az uh alapján kb pár nap eltéréssel fogod tudni mikor fogant. Az elején még egyformán nőnek. Uh méretből kivonsz 14 napot és ott fogant. Persze, ha 1-2nap volt a két aktus között, akkor ez sem segít. Kitartás!
2021. ápr. 21. 11:05
 38/64 anonim ***** válasza:
100%

Legjobb barátnőm se tudta ki az apa, de ezt a férje is tudta, nem volt valami jó a kapcsolatuk. Végül vettek egy clearbluet, az alapján kiszámolták, hogy a férj az apa, ezért megtartották.

Végül 2 éves korában a másik pasi meglátta a gyereket, full rá hasonlít, DNS tesztet csináltattak, kiderült a másik pasi az apa... Azóta egyedül neveli, egyik apa se kér belőle. Sajnos ez a verzió előfordulhat nálad is :( De azért drukkolok!

2021. ápr. 21. 12:18
 39/64 A kérdező kommentje:
Igen naptar szerint meg 6 nap mulva kene megjonnie. Holnap mar megyek orvoshoz, igaz nem ez miatt kertem 2 hete az idopontot de most mar igy alakult.
2021. ápr. 21. 12:19
 40/64 anonim ***** válasza:
Mint mondtam, mielőtt megszületik, senki sem fogja neked megmondani, ki az apa, azaz mikor fogant. Sajnálom a helyzetet!
2021. ápr. 21. 12:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!