25 naposak szoktak lenni a ciklusaim, most vagyok a 27.napom,mikor érdemes tesztelem?
Figyelt kérdés
Ma délutáni teszt negatív - mondjuk sejtettem, hogy ez lesz, de nem bírtam magammal... :)2021. jan. 25. 20:35
1/9 anonim válasza:
Mivel késik, terhesség esetén már mutatnia kellett volna. Azért kétnaponta tesztelj még egy hétig. Sok sikert, hátha mégis baba.
2/9 anonim válasza:
Ha biztos az ovuláció időpontja, akkor már ma is mutatnia kellett volna, ha nem tudod mikor volt, akkor lehet még esély.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom biztosan az ovuláció napját, de mindig 25 naposak a ciklusok.
2021. jan. 25. 20:38
5/9 A kérdező kommentje:
Aktus pedig több is volt:)
2021. jan. 25. 20:39
6/9 anonim válasza:
Nem délután hanem reggeli vizeteletbol 10es teszttel akár holnap...ha negatív lesz akkor pár napra rá megint. Innentől nyilván te is tudod, vagy vagy megjön, vagy egyszercsak pozitív lesz, vagy valami gond van a ciklusoddal
7/9 anonim válasza:
Szia. Én is pont így vagyok. Nekem a mai tesztem negatív. Nem értem. Azt hittem baba van a dologban...
8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos tegnap megjött... :/
2021. jan. 27. 08:06
9/9 anonim válasza:
Sajnálom, sok sikert az új ciklusban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!