Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » En reagalom csak tul es ez...

En reagalom csak tul es ez normalis??Korai teszteles?

Figyelt kérdés
ma reggeli tesztem(8dpo) eleg szep eros ket csikos. Valamiert meg is aggaszt hogy miert mutatta mar ilyen koran. 7dpo reggel mar halvany pozi lett. Erosodott mara ami jo jel de a nem vartig meg van 8 napom..... addig igazabol barmi lehet akkor
2021. ápr. 19. 16:52
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 A kérdező kommentje:
Ha veszek clearblue tesztet amin van fogamzasjelzo az mar mutatna ugye?
2021. ápr. 20. 18:37
 22/64 anonim ***** válasza:
100%
Az is csak egy becslés a hormonszint alapján. Sokkal okosabb nem leszel tőle. Én a helyedben nem tesztelgetnék tovább, kivárnám a 6-7 hetes kort minimum és akkor mennék orvoshoz (hacsak addig nem vérzel, mert akkor hamarabb). De persze értem a kíváncsiságodat, nehéz megállni, hogy ne csinálj újabb és újabb teszteket.
2021. ápr. 20. 18:40
 23/64 A kérdező kommentje:
Nem mar nincs is tobb tesztem 😅 Most mar varok igen. Meg a digitalisat megcsinalom. Egy emlek. Plusz ennek a fenykepevel szeretnem a hirt kozolni.
2021. ápr. 20. 19:00
 24/64 A kérdező kommentje:

Itt vannak a tesztjeim. Igaza lehet annak aki szerint elobb lehetett ovum...

[link]

2021. ápr. 20. 19:39
 25/64 anonim ***** válasza:
0%
Minek ennyi teszt? 🤷
2021. ápr. 20. 19:42
 26/64 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nekem uh-s peteérés követés volt. Tesztek sorban fentről 8-9-10-11dpo

Mérete azóta is ennek megfelelő, kislány lesz. 18+4hkm

2021. ápr. 20. 19:47
 27/64 A kérdező kommentje:
Igen en is ugy szamolom. Hogy a 11dpon vagyok ma. Azert eros a teszt. Nem a 9.dpon. Valoszinu aprilis 9en volt ovum. Igy mar szamomra is erthetobb. Koszonom kedves utolso a kepet! Megerositettel ebben
2021. ápr. 20. 19:58
 28/64 anonim ***** válasza:
A digitális teszt nem lesz valami nagy emlék, mert egy nap múlva eltűnik az eredmény a kijelzőről. Max ha lefotózod és kinyomtatod, akkor lesz maradandó :) Eredmény szempontjából meg csalóka lehet. Nekem jóval idősebbnek saccolta a terhességemet mint annak valós kora. Volt is így para részemről az első, 6 hetesnek vélt UH-n, hogy hol a szívhang meg az embrio.
2021. ápr. 20. 20:51
 29/64 A kérdező kommentje:

[link]

Na ez meglepett. Tuti hogy elobb volt ovum. Elmeletileg 1-2 t kene mutatnia. Igy hogy van meg 6 napom nem vartig. Esetleg olyan lehetseges hogy aprilis 4-5en voltunk egyutt abbol lett a baba? Vagy akkor a 7.ei estibol?

Ha 9-10en volt ovum? Tudom senki nem orvos itt csak probalom megerteni.

2021. ápr. 21. 08:24
 30/64 anonim ***** válasza:
81%
Nem mindegy???? Miért pörögsz ezen napok óta? Erősödik a teszt, ez számít. Senki nem fogja, még a doki sem megmondani melyik nap melyik óràban fogant és az melyik együttlét spermájából! Mi bajod van neked, de most komolyan???
2021. ápr. 21. 08:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!