Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » En reagalom csak tul es ez...

En reagalom csak tul es ez normalis??Korai teszteles?

Figyelt kérdés
ma reggeli tesztem(8dpo) eleg szep eros ket csikos. Valamiert meg is aggaszt hogy miert mutatta mar ilyen koran. 7dpo reggel mar halvany pozi lett. Erosodott mara ami jo jel de a nem vartig meg van 8 napom..... addig igazabol barmi lehet akkor
2021. ápr. 19. 16:52
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
73%
Kémiai terhesség nem attól lesz, hogy korán pozitív a teszt :-) Ez butaság. Nem lehet, hogy kicsit korábban volt az ovulációd? Vagy nagyon jó gyártmány az a teszt, vagy hiperűrsebességgel kellett történjen a beágyazódás. Mindenesetre ez nem hátrány, örülj neki! A kémiai terhesség nem a teszttől függ, ha nem tesztelsz, akkor is ugyanaz a folyamat megy végbe, csak nem tudnál róla. Ugyanolyan esélyeid vannak az egészséges babára, mintha nem teszteltél volna, a negatív teszthez képest meg még nagyobbak is, hiszen most már biztos, hogy terhes vagy.
2021. ápr. 19. 18:48
 12/64 anonim ***** válasza:
88%
Kizárt 7. Dpon pozit tesztelni. Ott elszámoltál valamit... de nagyon. Ha valóban pozi akkor 3-4 nappal hamarabb volt ovud. Azért a biológia senkinél nem müködik gyorsabban mint amennyire muszáj... fogantatástól kell minimum 9 nap, hogy kimutatható hcg legyen a vizeletben. És még ez bitang ritka. De ez a minimum. Szóval elszámoltad vagy csak naptárra hagyatkoztál. Egyébként akkor is valóban értelmetlen ilyen korán tesztelni. Alhasi szurka meg normális ovutól mensig baba nélkül is. Majd egy hét múlva ismételj aztán kiderül marad e a terhesség
2021. ápr. 19. 19:24
 13/64 anonim ***** válasza:
Hanyadik ciklus apon vagy?
2021. ápr. 19. 20:10
 14/64 anonim ***** válasza:

Ha negatív lett volna akkor megnyugszol, vagy ugyanígy aggódnál? Pont ezért felesleges ilyen korán tesztelni, mert akármit mutat a teszt, ebből még bármi lehet. Igen, kémiai is, amit észre sem vennél, ha nem tesztelnél idő előtt (és nem idegesítenéd magad rajta).

Ha nem jön meg közben, és nagyon biztosra akarsz menni, akkor menj el HCG-t nézetni legalább kétszer jövőhéten, ha 2 naponta duplázódik, akkor nem méhen kívüli és nem kémiai terhesség.

2021. ápr. 20. 07:21
 15/64 anonim ***** válasza:
100%
Szép erős két csíkos nem lehet 8 dpon. Valami halványan latszodhat, de erős nem lehet. Akkor tényleg nem 8 dpo.
2021. ápr. 20. 08:01
 16/64 anonim ***** válasza:
És még attól is ugaynúgy lehet bármi a 12. Hétig. Rengeteg missed ab van, talán a vírus miatt is. Felesleges tesztelgetni meg idegesíteni magad, ha egészséges az embrió, ugyis megmarad. Ha meg nem, hiába lősz el napi 5 tesztet, akkor is elmegy.
2021. ápr. 20. 08:02
 17/64 A kérdező kommentje:

26 naposak a ciklusaim. Utolso menzi 04.01.

16 napos a lutealisom nem 14.

Parommal 04.7en voltunk egyutt. Utana 9-10en. Ovus fajdalmam mar 9en volt. Elso pozi tesztem pedig 04.18an volt. Arra gondoltam 10 vagy 11. napon lehetett ovum. Ma vagyok a 20.ciklusnapon. 🤷🏽‍♀️

2021. ápr. 20. 08:23
 18/64 A kérdező kommentje:

Ez a ma reggeli predi tesztem. Az egyik app szerint 3 hetes a terhesseg (gondolom utolso menzitol szamolva )

[link]

2021. ápr. 20. 08:25
 19/64 anonim ***** válasza:
100%

Ez szép pozitív teszt. Terhes vagy. Viszont ha csak az ovus fájdolomból gondolod akkor biztos h korábban volt ovud, és szerintem az aprilis 7 együttléteteknél fogant, ami azt jelenti h ma 13 nap. :) nem kell ezt túlparázni szerintem

Nekem 9 dpon pozitiv volt a tesztem, de nekem rovid a lutealis fazisom.

2021. ápr. 20. 08:30
 20/64 A kérdező kommentje:
Koszonom! Igen igy kicsit szamomra is erthetobb. Valoszinunek tartom hogy 7en mikor egyutt voltunk azok a kis “katonak” mar ott varakoztak a peteeresre. Megnyugodtam mar igy egyebkent hogy erosodik a tesztem! Persze nem bizom el magam es igen nem kene koran tesztelgetni de sajnos nem birtam kivarni😅 Turelmetlen voltam.
2021. ápr. 20. 08:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!