Kisbabát szeretnénk,mikor tesztelhetek?
Nálunk okt. 12-én volt az együttlét, 16-án a peteérésem és fiunk lesz 😆 pedig minden naptár lányt jósolt.
Tesztelni mind a két pocaklakónál a nemvárt mensi napján teszteltem délután, mert nem bírtam magammal. Viszont nekem így is elég határozott volt a 2. csík.
Én direkt nem vettem 10-es érzékenységűt, rágörcsölős típus vagyok 🙄
A párom 36, én 30 és mind a két kicsi a 2. hónapban sikerült, pedig nekem korábban azt mondták, hogy nehezen fog sikerülni egészségügyi okok miatt.
Kitartást!!! Megy a drukk 😉
Akkor jövök én is ellenpéldával. Mindketten 32 évesek voltunk 3 éve, terveztük a babát, de még a fogamzásgátló abbahagyása után pár hónapig védekeztünk másként.
Egyszer védekezés nélkül, a karácsonyi céges buli után lefeküdtünk és ebből az egyből megfogant a kislányunk.
Úgyhogy van ilyen is,,pedig mi is úgy álltunk neki, hogy várnunk kell majd bőven.
#24 Ne hagyd, hogy mások véleménye befolyásoljon!
Ne add fel!
25-ös vagyok.
Megkérdezhetem miért lettem lepontozva? Mert elsőre sikerült a kisbaba, akkor már menjünk a francba?
Elárulok valamit, a második babával már 1 éve próbálkozunk, úgyhogy lehet kárörvendeni.
Remélem ettől megnyugodott a lelke, hogy másnak is rossz.
Gratulálok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!