Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek jelenthet valamit?

Szerintetek jelenthet valamit?

Figyelt kérdés

Sziasztok lányok,

1 éve próbálkozunk kis babával sajnos eddig sikertelenül. Ebben a hónapban már figyeltem az ovumat lh tesztel és 19.en volt ovum, együtt voltunk a férjemmel 17,18,19,20-án volt hogy 2x is.

Tegnap óta meg duzzadva a cicim iszonyúan fáj, jobb oldalt lent szurkál a hasam néha fáj. Túl korai még, hogy bármilyen tünetek legyen jól tudom. Hallottam már érdekességeket, így jöttem kérdezni. Valaki volt hasonló helyzetben?

Egyébként február 10-re nem várom tehát még mensi jelzésnek is korai tünetek..

Van még valaki, aki ebben a hónapban velem reménykedik? 😊

Reménykedhetnénk együtt, kicsit néha elfáradok lelkileg, de tudom nem vagyok egyedül.

Köszönöm, ha elolvastad.

26/l

ma 09:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez semmit nem jelent. Ezekre a tünetekre kár adni.

Halkan megjegyzem a túl sok szex sem segít... romlik a sperma minősége igencsak.

ma 09:37
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

Szia! Alapvetően 6-8dpo környékén lehet beágyazódást érzékelni, már aki megérzi, előtte sajnos egy tünet sem utal terhességre, onnantól viszont már okozhatja a beágyazódás a tüneteket.

Számolni úgy tudod, hogy:

-1 - pozi LH tesztes nap

0 - másnap a negatív napon van az ovu (ez eltolódhat egy napot még, de így szokás számolni, ennél biztosabbat csak non-stop uh kontrollal lehetne tudni)

1.dpo - ez meg két nappal a pozi lh teszt után.

Azt írod 19-én volt ovud, 5.dpo-n vagy, viszotn, ha az csak a pozi lh teszt volt, akkor 4.dpo., így még nem lehetséges terhesség okozza a tüneteket.

A mellfájdalom sokszor jelentkezik ovu után, mert megemelkednek a hormonok, és ez még független attól, hogy sikeres lesz e a ciklus. Maximum annyit jelezhet, hogy tényleg szépen megvolt az ovu, és nagy valószínűséggel nem lesz progeszteron hiányod sem, amit már felfoghatunk pozitívumnak.

A többit majd az idő eldönti.

Ez most kicsit negatívum is lehet, de pl nálam ovu után szinte mindig volt mellfájdalom, majd az elmúlt jött a puffadás, utána a mensi.

Legutóbb, pont ez volt a fura, hogy ovu után változott a sorrend, előbb puffadtam és csak mensi előtt pár nappal kezdtem mellfájdalmat érezni, ez volt a sikeres ciklus.

Első babával mondjuk minden pms kimaradt és a vérvétel illetve hőgörbe még abban is elbizonytalanított, hogy volt e ovum... még is baba lett.

Szóval minden siker más és más, lehet nekm így volt, neked meg másképp lesz :)

3-4 nap múlva figyelgesd a tüneteket, akkor már lehetnek utaló jelek. Most még nem.

Drukkolok, hogy mihamarabb sikeretek legyen, akár lehet, hogy már ez a ciklus meghozza a babát :)

ma 09:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat.

Kedves 2. neked külön köszönöm, hogy ilyen részletesen leírtad. 😊

ma 09:45
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Csak nekem tűnik fel, hogy ha január 19. volt az ovu, akkor szinte lehetetlen, hogy február 10-én legyen alapesetben a nemvárt ideje? 🤔 22 napos luteális szerintem kizárt...
ma 09:49
 5/7 anonim ***** válasza:
62%

No igen, Február 4-ig meg kell jöjjön a mensi, ha biztosan megvolt 19-én az ovu és akkor már 16 napos luteálissal számoltam :D

Kérdező, ha naptárat nézed, az sosem pontos, az ovutól eltelt napok száma egyénenként állandó, tehát mondjuk mindig 13 nappal utána jön a mensi. (ugye az átlag a 14nap)

ma 09:52
 6/7 A kérdező kommentje:
A ciklusom néha zavaros, decemberben nem jött meg kimaradt. Január 6.-án jött meg, ami tartott 10-ig. Az applikáció szerint, amibe feljegyzem február 10.-e a következő innen következtettem. Általában 30-35 hosszúak a ciklusaim, amikor rendben van.
ma 09:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A naptárak sajnos nem pontosak. Ha lh tesztet használsz, azzal jobban be tudod lőni, gyakorlatilag 1 nap eltéréssel a mensid napját.
ma 10:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!