Kisbabát szeretnénk,mikor tesztelhetek?
Nekünk a kislanyunk elsőre jött, utána sajnos volt egy vetelesem, most már lehetünk együtt “rendesen”, bár a múlt honapban sajnos nem jött össze a kistestver, de most nagyon bizakodó vagyok.
Egyébként mi is teljesen egészségesek vagyunk, jó a verkepem is, meg is van bennem egy bizonyos félsz, hogy nem jön össze. De jó olvasni hogy te ilyen pozitív vagy, én is megpróbálok ilyen lenni, persze egészséges mértékben 😄
Csak, hogy egy kicsit a statisztikának ellent mondjak!
Én 38 éves vagyok, a Férjem 45 és mégis összejött Picur a 3. hónapban! (Pedig a korunk alapján ugye...)
Off: AlexandraL22, jól gondolom, hogy összejött Nálatok is végre?🙏🥰
Szia! Én 23, párom 24 éves.
Ahogyan te is írtad, nem dohányzunk, nem iszunk, egészségesek vagyunk. Csináltunk már teás tisztító kúrát, szedtem terhesvitaminokat, barátcserjét, mio inozitolt, maca gyökér kivonatot, q10-et, C, D vitamint, meg a ciklushoz kötött teázást is próbáltam (málnalevél és palástfű tea). Párom is szed vitaminokat, hormonálisan rendben vagyunk, párom volt hereultrahangon, csináltattunk spermavizsgálatot, én meg voltam nőgyógyásznál kivizsgáláson..minden nagyon szuper és 100%-os :D
DE:
lassan 1 éve próbálkozunk, még sem jön össze a várva várt baba :)
Már nem foglalkozunk fejvesztve a projekttel, annyi, hogy azokat a vitaminokat szedem amiket akkor is szednék ha nem akarnék babát, plusz nem védekezünk és ennyi. Jön, ha jönni akar. :)
Javaslom, ne pörögj rá ennyire a témára, mert sokat csalódhatsz ha esetleg nem jönne össze gyorsan... Kívánom, hogy hamar sikerüljön, de ha mégsem az is normális, nyugi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!