Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek babatervezés...

Szerintetek babatervezés előtt érdemes beoltatni magam covid ellen?

Figyelt kérdés
Egyik oldalról úgy vagyok, hogy be kell oltatnom magam mert ki tudja mi lesz ősszel, és oltottan legyek terhes, másik oldalt viszont félek, nem e lesz hatása akár a teherbeesésre, akár a magzatra. Ti mit tennétek a helyemben?

2021. ápr. 18. 13:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem igen, súlyosabb a következmény, ha elkapod!

Én oltás után 2 nappal tudtam meg, hogy babát várok, de a doki mindent rendben talált, én is jól vagyok. :)

2021. ápr. 19. 08:32
 22/29 anonim ***** válasza:
57%
Azt azért megkérdezhetem, hogy 19 és 20 ezt mire alapozza. Ha azt írjátok nem lett tesztelve vagy beépül a DNS-be, rögtön falnak megyek.
2021. ápr. 19. 08:50
 23/29 anonim ***** válasza:
34%

Huszonketteske, hány éves oltási tapasztalata lett a kimondottan erre fejlesztett vakcinának?

Elárulom neked 0

Egy védőoltás minimum 3 éves megfigyelés után kerülhet forgalomban. Ugyhogy nyugodtan kimondhatjuk, aki megkapja egy kisérletinyúl.

2021. ápr. 19. 09:59
 24/29 anonim ***** válasza:
72%
Ez a 3 év neked pontosan honnan jött, mert sehogy se jön össze, Gődénynél olvastad ? Arra már nem kérdezek rá, hogy mennyit tudtál a vírusokról mielőtt beütött itt a covid járvány. Amúgy elárulom, hogy számtalan ponton meg lehetett rövidíteni a procedúrát (bürokrácia+ kutatások hasonló koronavírusokkal). Amúgy gondolom amikor egy új gyógyszer megjelenik a reklámokban, gondolom nem hezitálsz megvenni, pedig az is nagy eséllyel még a 4. tesztelési fázisban van.
2021. ápr. 19. 10:29
 25/29 A kérdező kommentje:
Jó nagy vita lett a kérdésemből, nem is gondoltam. Nem, nem vagyok még terhes, de már lassan szeretnénk probálkozni, de ha esetleg beoltatom magam, oltás után biztos várunk még pár hónapot. Egyenlőre oltás felé hajlok, de még nem döntöttem. Várom a további véleményeket, nem pontozok le senkit.
2021. ápr. 19. 11:25
 26/29 anonim ***** válasza:
65%
Kedves kérdező, én a facebookon találtam egy csoportot, ahol ezzel foglalkoznak: Covid oltottak tapasztalatai babaprojekt / terhesség. Ott van már pár tapasztalat és épp ma este lesz egy előadás, ahol szakemberek fejtik ki a véleményüket, nem a gyakori arctalan népe. Mi is ebben a cipőben járunk egyébként, én már májusban kapom a 2. adagot.
2021. ápr. 19. 11:57
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Azt ugye tudjátok, hogy az első oltás nem véd teljesen és ezért haltak meg emberek.

Tehát nem az oltás, hanem a vírus miatt, mert még nem védettek.

Kockázati tényezők pedig mindig vannak, de ennyi erővel akkor nézzetek utána a terhesség/szülés halálozási statisztikáknak. Hipp-hopp elmenne a kedvetek.

Izraelben már lassan az egész lakosságot beoltották és ma például nem halt meg senki.

2021. ápr. 24. 23:11
 28/29 anonim válasza:
76%
Én is hasonló cipőben járok.Megkérdeztem a nőgyógyászom véleményét. Ő azt mondta ne várjak a terhességig az oltással. Oltassam be magam a második oltás utáni első menstruáció után mehet a próbálkozás.
2021. ápr. 25. 09:58
 29/29 anonim ***** válasza:
50%
sokaknak baba összejött a covid oltás után
2022. ápr. 21. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!