Szerintetek babatervezés előtt érdemes beoltatni magam covid ellen?
Igen, érdemes.
Azoknak akik szerint nem érdemes, így tenném fel a kérdést: mikor jobb beoltatni magad? Terhesség előtt, terhesen, vagy szülés után (nagy valószínűséggel) szoptatás alatt? Ha egyáltalán nem akarod beadatni, akkor gondolom nem ezt kérdezted volna.
Az oltás ellenes emberek amúgy nem szoktak szedni gyógyszereket? Gyakorlatilag a legalapabb fájdalom csillapítónak is lepedő méretű a betegtájékoztatója, mert van olyan ember, akinél súlyos mellékhatásokat okoz, és ezért fel kell tüntetni. De érdekes mód, ha fáj a fejük, nem gondolnak rá hogy mi van ha én vagyok a tízezerből egy, hanem csak beveszik és kész.
A génmanipulált kajákról meg különböző adalékanyagokkal telenyomott élelmiszerekről nem is beszélve. Ezekről egyébként elég egyértelműen lehozták a tanulmányok, hogy hosszú távon káros, mégse látom hogy pl szűnne az energia italok, kóla vagy a mekis kaja iránti kereslet.
Az oltásáldozatok weboldalát lapozzátok át s aztán legyetek oly okosak.Nemcsak magyar hanem német orvosok véleménye is cikkezve van itt🤭
Nem linkelek semmilyen forrást keressétek meg ha érdekel titeket ha nem érdekel akkor pedig ne,nekem mindegy.További szép délutánt mindenkinek!Nálatok is esik az eső?Nálunk igen.Így annyi a kerti grillezésnek😒
Kérdező: [link]
Amúgy ha eüs lenne az oltásellenes válaszolgató, tudná, hogy mik a valódi adatok az oltás okát illetően. A pfizer hozta nyilvánosságra eddig a legtöbb eredményt, mégpedig:
-aki megkapja az oltást, 94-95%, hogy nem lesz súlyos lefolyású a betegsége, ha később találkozik a vírussal (nem kerül kórházba) ( [link]
- az oltottak nem terjesztik a betegséget ( [link]
- az oltás működési mechanizmusa miatt a test semelyik részébe nem "vándorol el" (videó, ami belinkeltem).
Szerintem attól függ mikorra tervezitek! Ha már próbálkoztok, akkor válaszd melyiket helyezed előtérbe, hiszen első trimeszterben nem oltanak... Ha még nem, és mondjuk csak ősszel álltok neki, akkor szerintem oltass.
Mi idén már projektben voltunk, így az oltás elmaradt, most már pocakos vagyok, de még mindig tanácstalan vagyok, mi legyen a második trimeszterben... :) majd eldől. Addig még van pár hetem, körülöttünk mindenki oltat a családban, egyenlőre a párom is elzárkózik tőle. Szerintem okosat nem tud mondani az ember. Azt is megértem, aki beadatja magának, és azt is, aki nem. 2 hetem van mérlegelni, de én bízok az életben és magamban, majd eldől :)
Semmiképp semmikor!
( ha jót akarsz magadnak és a családodnak)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!