Mièrt borul sokaknál a ciklus a babatervezèskor? Èrdemes lenne kivizsgáltatnom magam?
Korábban annyira "szèp" ciklusaim voltak. Mindig teljesen pontosan 27 napos volt, a menzeszem mindig az első nap csak simán megjött (semmi barnázás, ill. pecsètelès), aztán 3 nap elteltével elmúlt. Premens tünetem sem igazán volt, amikor megjött, az első nap fájt többnyire iszonyúan, aztán gyengült. De nekem így volt normális, korábban a dokim is ezt mondta rá.
Aztán 3 hónapja eldöntöttük, hogy jöhet a baba. Rögtön az első hónapban kèsett egy hetet, aztán, mint korábban, megjött. Viszont az utána következő kèt hónapban már sokkal másabb lett. Egy hèttel a nemvárt előtt elkezdtek èrzèkenyebbek lenni ès èrezhetően nőni a melleim. A nemvárt napjához közeledve pedig sokszor sírni tudtam volna ha valami úgy èrt hozzájuk..
Ès ami jobban aggaszt, ami mèg soha(!!) nem fordult elő velem korábban, hogy mielőtt megjött, már 4 nappal elkezdtem hol barnázni, hol rózsaszínes fojásom volt, de mindkettő csak a papíron látszott.
Ebben a 3 hónapban mèg megfigyeltem ( ovu teszt, hőmèrő), hogy a luteálisom is csak 13 nap.
Mivel korábban jónak gondoltam a ciklusom, nem gondoltam, hogy ki kellene vizsgáltatnom magam, de mostmár aggaszt.
Mièrt borul családtervezèskor ennyire a ciklus? Vagy csak nálam nincs valami rendben?
Szedek babatervezős vitaminokat az elejètől, ès tiszta mèhpempőt is egy hónapja már.
Ki kellene vizsgáltatnom magam, vagy mèg semmit nem csinálnának?
Köszi
L24
A tudatos rászresszeléstől. Nekem is csinált furcsaságokat a szervezetem mind3 babánk tervezésekor.
(bocsánatot kérek és nagyon off, de 24 évesen már nem L vagy hanem N mint nő :) Nem nagy dolog csak zavarni szokott.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!