Nekt3k mennyi idő alatt sikerült a baba? Másoknak hogy sikerül ilyen gyorsan?
Ismerek olyat akinek augusztus végén volt az esküvő és októberben már terhes lett.
Nekünk 2 éve volt az esküvő és azóta nem sikerül.
Nekünk 5-és fél év volt az első terhességig, addig csak sima nőgyógyász vizsgált és elhittem, hogy minden rendben (odabent az is volt) Majd jött egy vetélés 9 hetesen, utána kezdtek kiderülni a dolgok, első sorban pajzsmirigy alulműködés, majd egy év kezelés után, tovább mentem endokrinológushoz, és kiderült az IR, kaptam rá gyógyszert és 3 hónappal később terhes maradtam.
Utólag tudom, (hiszen majdnem 7 év volt) hogy bizony el kell menni orvoshoz, megnézetni a hormonokat, és nem nőgyógyászhoz, hanem endokrinológushoz kell menni. Nem szabad várni, mert a kezelés is eltart egy ideig, mire hat, hogy jöhessen a baba, tehát, minél tovább vár az ember annál távolabb a siker. Mi is ráérősek voltunk sajnos... :) Ha nem sikerül fél-1 éven belül a baba, ott bizony van gond. Sokszor elég egyetlen gyógyszer a sikerhez.
10-es
Nah igen
Az esküvő után 5 évvel lettem terhes
2.
Első, 7 év után.
A másodikkal most vagyok várandós; 2 év után fogant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!