Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nekt3k mennyi idő alatt...

Nekt3k mennyi idő alatt sikerült a baba? Másoknak hogy sikerül ilyen gyorsan?

Figyelt kérdés

Ismerek olyat akinek augusztus végén volt az esküvő és októberben már terhes lett.

Nekünk 2 éve volt az esküvő és azóta nem sikerül.

2021. ápr. 17. 22:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
61%

Nekünk 5-és fél év volt az első terhességig, addig csak sima nőgyógyász vizsgált és elhittem, hogy minden rendben (odabent az is volt) Majd jött egy vetélés 9 hetesen, utána kezdtek kiderülni a dolgok, első sorban pajzsmirigy alulműködés, majd egy év kezelés után, tovább mentem endokrinológushoz, és kiderült az IR, kaptam rá gyógyszert és 3 hónappal később terhes maradtam.

Utólag tudom, (hiszen majdnem 7 év volt) hogy bizony el kell menni orvoshoz, megnézetni a hormonokat, és nem nőgyógyászhoz, hanem endokrinológushoz kell menni. Nem szabad várni, mert a kezelés is eltart egy ideig, mire hat, hogy jöhessen a baba, tehát, minél tovább vár az ember annál távolabb a siker. Mi is ráérősek voltunk sajnos... :) Ha nem sikerül fél-1 éven belül a baba, ott bizony van gond. Sokszor elég egyetlen gyógyszer a sikerhez.

2021. ápr. 18. 07:50
 12/22 anonim ***** válasza:
60%
Első gyerek kb két év után, második 2-3 hónapon belül jött össze.
2021. ápr. 18. 08:09
 13/22 anonim ***** válasza:
52%

10-es

Nah igen

Az esküvő után 5 évvel lettem terhes

2.

2021. ápr. 18. 09:14
 14/22 anonim ***** válasza:
Elsőnél februárban hagytam abba a gyógyszert és április végén már pozitív tesztem volt. Másodiknál decemberben feküdtünk rá a témára és március elején már pozitív tesztem volt.
2021. ápr. 18. 09:15
 15/22 anonim ***** válasza:
24%
Mi 6 hónap időzített együttlét utáni sikertelenségnél fordultunk orvoshoz, férfi oldalt meg kellett támogatni, 1 hét után össze is jött.
2021. ápr. 18. 09:57
 16/22 anonim ***** válasza:

Első, 7 év után.

A másodikkal most vagyok várandós; 2 év után fogant.

2021. ápr. 18. 10:05
 17/22 anonim ***** válasza:
33%
Első 9 próbálkozós hónap utan, most 3 eve várunk a csodára, voktam dokinál, gyönyörű tüsző, ovu előtt egy nappal, minden adott... Ha most sem lesz pozitív majusban, amkor kezdődik a kivizsgálás, ferjemnek, nekem
2021. ápr. 18. 10:57
 18/22 anonim ***** válasza:
52%
Nekünk elsőre összejött.
2021. ápr. 18. 13:17
 19/22 anonim ***** válasza:
52%
6x elsőre, abból 1 vetélés volt. Nem tudom hogy, biztos nagyon termekenyek vagyunk.
2021. ápr. 18. 14:43
 20/22 anonim ***** válasza:
Fél év volt, úgy, hogy nekem nem is volt minden hónapban peteérésem (mondjuk összesen 4x volt ebben az időszakban).
2021. ápr. 18. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!