Hétfőn voltunk együtt kedden peteérés (naptár szerint).Pénteken elég erős nyilalasokat éreztem az alhasamban, lehetséges hogy sikerül a baba és ez már a jele ?
Figyelt kérdés
(Tudom korai kb.10 napra lehet számolni ezért volt nekem is furcsa,de nagyon erőteljes volt)2021. febr. 6. 10:30
1/8 anonim válasza:
Ciszta.
Beágyazódás kb 10 nap ( hisz'tudod), 2 nap után semmi terhességhez kapcsolódó érzés nincs. Se mellviszketés, se hányinger.
2/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy mégis pénteken volt ovulációd?
3/8 anonim válasza:
Szia egy pár nap múlva úgy is ki derül 🙂 mi is most tervezzük a babát remélem össze jön 😊
4/8 anonim válasza:
Istenem... Ha kedden volt ovu, pénteken még a beágyazódas se kezdődött el... Még vándorol... Omg
5/8 anonim válasza:
Dehát már szombat van. Azóta no sex?
6/8 anonim válasza:
Honnan tudjuk, hogy terhes vagy-e vagy sem?
7/8 anonim válasza:
Szerintem pénteken volt ovulációd, a naptár kamu lehet
8/8 anonim válasza:
Ezek a kerdesek. Valtoztat barmin hogy mi mit irunk?
Mennyel szexelni abbol lesz poronty
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!