Tegnap voltam uh-n,7 mms petezsak, korulbelul negy hetes terhesseg. Utolso mensi szerint hat hetesnek kene lennem. Nagyon izgulok, volt mar masnak is ekkora difi a szamolt es a valos terhessegi het kozott? Doki szerint elcsuszott a peteeres.
Figyelt kérdés
2017. dec. 19. 11:19
1/7 anonim válasza:
Én az utolsó menstruációból számolt időpont után 3 héttel szültem. És nem volt túlhordás. :)
Sokszor van olyan, hogy nem középidőben fogan meg a baba, ez a ciklus hosszától is függ.
2/7 anonim válasza:
Nekem 5+3-nál mért 7 mm-es petezsákot a doki és azt mondta minden rendben. Azt nem tudom középidőben fogant-e, de a mai napig 2-3 nap eltérés van csak az ultrahangokon a tankönyvi adatokhoz képest.
26+1 hkm
3/7 anonim válasza:
7mm -es petezsák nem 4 hetes terhesség, hanem 5 hét feletti! Egy lényeges kérdés: Mikor lett pozitív a teszted? Nem tudod, hogy tényleg csúszhatott-e a peteérésed? Lehet ez is, de nekem nem így volt egy babámnál. Nem fejlődött tovább a petezsáknál. Én tudtam a peteérés idöplntját akkor, úgyhogy tudtam azt is, hogy baj van sajnos!
4/7 anonim válasza:
Egyébként nekem 5+4 hetesen volt 8 mm a pzsák egészséges terhességnél. Szóval ha azt nézed, csak pár napos csúszásban vagy. Az még simán belefér! :) Ki mondta ezt a 4 hetet? Doki? Elég hülyeség mert 4 hetesen nem is nagyon szoktak látni semmit!
5/7 A kérdező kommentje:
Doki mondta igen.
Elso babamnal is negy hetesen voltam pont uhn, akkor is latszodott petezsak, de akkor mensi alapjan is ott voltam!
nem tudom mikor lehetett peteeresem, de most a kimarado mensi utan 7. Nappal teszteltem eloszor pozit. Eleinte halvany pozi, aztan erosodott. 12.-en csinaltam egy clearbluet is, az akkor 2-3 hetnek jelezte (azaz 4-5 hetes terhesseg).
2017. dec. 20. 09:06
6/7 A kérdező kommentje:
Ja de az kimaradt hogy amugy nekem nem napra pontos a mensim, 29-36 nap kozott ingadozik!
2017. dec. 20. 09:12
7/7 anonim válasza:
Akkor van eselyed, h.minden rendben, csak esetleg kesobb foganhatott. Nekem mikir 7 hetes voltam, azt mondta h.5 hetes a terhesseg az UH alapjan, viszont en tudtam h.ez lehetetlen, mert ciklus eleji egyuttletbol fogant. Nekem sajnos veteles lett, de mondom, en tudtam h.kizart a kedoi peteeres. Drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!