Létezik, hogy elcsúszott bal oldalra a méhem?
Figyelt kérdés
20 hetes vagyok, mostanában kezdett el nőni a hasam. Csakhogy nem középen van a pupli, hanem kicsit bal oldalon. Nem első gyerek, a többieknél nem tapasztaltam ilyet. A baba elhelyezkedése sem okozhatja, mert mindig ugyanott érzem, a kis fickó meg hol itt, hol ott mocorog. Mitől lehet? Szerdán megyek dokihoz, de addig is tud valaki valami okosat mondani?2011. febr. 14. 09:37
1/8 anonim válasza:
Nekem minden reggelre félreállt a pocakon. Gondolom, mert a jobb oldalamon aludtam, így a kicsinek kényelmesebb volt, hogy arrébb húzódott. Aztán a nap folyamán szépen visszaállt a rend... reggel meg minden kezdődött elölről :)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. De nekem mindig balra hord, olyan, mintha nem középen lenne a méhem.
2011. febr. 14. 09:42
3/8 anonim válasza:
Terhesség előtt nem voltak "tüneteid"? Bár úgy tudom, a méh, és a többi szerv is inkább lefelé szokott megsüllyedni, de egyben oldalra is elmozdulhatott picit. Ha jól értelmezem, legalább a harmadik babádat várod (vagy még több), a szülések "elősegítik" a szervek süllyedését.
4/8 A kérdező kommentje:
Neked is kösz. Süllyedni nem süllyed, csak bal oldalra tolódott. Annyira nem aggódom miatta, 1 hete voltam uh-n, a baba rendben van, csak nagyon kíváncsi vagyok, mitől lehet.
2011. febr. 14. 09:51
5/8 anonim válasza:
Azért majd írd meg, hogy mit mondott a doki, mert ez nagyon érdekes. :o)
Jó babavárást!
második
6/8 A kérdező kommentje:
Szerda este írok. Addig is minden jót nektek.
2011. febr. 14. 09:58
7/8 anonim válasza:
Nekem az 1. babánál is és most a 2.-nál is jobbra áll a pocakom.
Rendszerint, akkor áll vissza a köldököm középre, ha éppen nyugis/alvós napszakban van a baba.
8/8 anonim válasza:
Már én is észrevettem hogy félreáll a pocakom, de soha nem idegeskedtem emiatt. Majd írd meg, hogy mi volt én is kíváncsi vok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!