Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 40 hetes vagyok ma kiment a...

40 hetes vagyok ma kiment a bokám és elestem oldalra, dokihoz csak holnap tudok menni, járt így valaki, nem fáj sem akkor sem azóta a hasam, mozog ugyanúgy de félek nehogy baj legyen?

Figyelt kérdés
Be van fordulva rendesen, és mi van ha beütötte a kis buksiját?1 ujjnyira nyitva vagyok 2111 a méhszájam.Nagyon félek
2011. aug. 28. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:

A baba miatt ne aggódj, hiszen őt víz veszi körül, hogyan tudná "beütni" magát??

Az egyetlen "baj" az lehetett volna, hogy beindul a szülés, ami a jelek szerint nem történt meg...

A bokád rendben van? Én inkább Miattad aggónék...

Szép szülést!

2011. aug. 28. 19:12
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát a bokám az nagyon fáj, de az nem igazán érdekel.

Nem igazán akar kibújni a kincsem, pedig egyszer már elindult kifelé 38 hetesen aztán úgy döntött még marad azóta várunk, erre sem indult be.

Kicsit megnyugodtam, meg volt már, hogy a nagyobbik lánykám belénktérdelt, az kellemetlenebb volt a pocimnak, de én már csak rémeket tudok látni.

2011. aug. 28. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem hetesen ment ki a bokám,nem estem el,megkapaszkodtam,de akkorát reccsent,azt hittem eltört.

Meg röntgenezni nem tudták a baba miatt.

Akkor este nem mozgott úgy,de utána már semmi gond nem volt.

Még túl is hordtam 1 héttel.

De azért menj el orvoshoz,és sokat pihentesd a lábad.

2011. aug. 28. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocsi,32 hetesen-ez ki maradt
2011. aug. 28. 19:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Mozog? akkor nagy baj nem hiszem, hogy lenne.
2011. aug. 28. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!