Nekem mutatta, és mindig délutánra lett etrősebb az előző napihoz képest, de sokan írták, hogy nekik nem mutatta, a hcg meg igen.
2021. márc. 14. 17:03
2/9 anonim válasza:
Szia!Nem vagy lúzer,az ovulációs teszt jóstesztnek is használható és kedden tudsz venni terhességi tesztet is.2 nap nem a világ,hidd el nem leszel kevésbé terhes vagy nem terhes ha kedden lesz rendes hcg teszted.Próbáld ki az lh tesztet ma és holnap.Ha erősödik a második vonal az jót jelent de persze nem minden esetben.
2021. márc. 14. 17:13
3/9 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es,
Ugyanúgy, mint ovu-kor, szóval 2 erős csíkos volt?
A reggeli elsőből "jónak" csináltam tegnapig, elég érdekesen alakult.
Szerda lájtosabb, de 2,csütörtök erősebb 2,péntek szinte semmi, szombat megint erősebb volt. De egyáltalán nem hasonlítanak a pozi ovu teszthez.
2021. márc. 14. 17:15
4/9 anonim válasza:
Nem tudom,, hogy sikerül e megnézned ezek voltak a tesztjeim.
Nem lúzerség, ha nem tárazol be terhességi tesztekből csak azért, mert gyereket akarsz. Ha kedden veszel egyet és szerdán, 3 nap késésnél megcsinálod, az bőven ideális.
2021. márc. 14. 21:03
7/9 anonim válasza:
Igen,ugyanúgy 2 csíkos kell hogy legyen erősen és akkor elvileg baba van de mondom hogy nem mindenkinek jön be ez a jóstesztelés úgyhogy jobb nem beleélni magát senkinek sem míg az orvos meg nem erősíti a terhességet vagy a hcg vérvétel
2021. márc. 15. 07:55
8/9 A kérdező kommentje:
Ma valami barnás dolgot észleltem reggel, mondom, oké akkor a következő pár nap támogatója az O. B. lesz.
Így menni kell a DM-be, csak nem tesztért.
2021. márc. 15. 09:30
9/9 anonim válasza:
Nem biztos még hogy megjön de valószínű hogy menzesz lesz.Míg nincs piros vérzés addig van remény is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!