Febr 3. án voltunk együtt elvileg ovu napján a férjemmel. Febr 14. én lesz a 28. nap de sose pontos, hol egy hetet hol 3 napot késik. Mikor teszteljek? Tegnap csináltam (tudom korai) délutáni pisiből nagyon halvány pozi de a ma reggeli negatív lett.
Tegnap reggel csináltam, negatív lett de még azért reménykedem. Már 1 hete fáj a mellem, meg a hasamba is beleszúr néha. Lehet ez csak pms de remélem nem ☺️
Szoritok érted!
Köszönöm ☺️ én is drukkolok Neked 🍀
Nekem is negatív a tegnap reggeli (11.dpo) ma nem teszteltem, mostmár megvárom mi lesz. Nálam eddig még nem jelentkeztek a pms tünetek, ilyenkor már érzékeny a mellem, fájdogál a derekam, most semmi. De nem akarok testi "tünetekből" következtetni semmire, mert párszor már megszivattam magam.
Lányok, csak azért írom le, hogy ne stresszeljetek az én példám.
Nem várt napján (02.12.) teszt negatív, majd rá két napra halvány pozitív. 🙂 Nincs semmi tünet, se fáradság, se mell fesszülés, se semmi. Itt most tényleg a türelem a fontos, ami tudom nagyon nehéz, hiszen ezen mentem én is keresztül. 3 napja teszteltem a pozit és azóta is csak erősödik a csík.
Kitartás mindenkinek! Sikerülni fog. 🙂
#8 vagyok
Szívből gratulálok!☺️ és köszi, hogy írtál! Igen, baromi nehéz ez a pár nap...ólom lábakon vánszorog. Nagyon bizakodom 🍀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!