Nekt3k mennyi idő alatt sikerült a baba? Másoknak hogy sikerül ilyen gyorsan?
Figyelt kérdés
Ismerek olyat akinek augusztus végén volt az esküvő és októberben már terhes lett.
Nekünk 2 éve volt az esküvő és azóta nem sikerül.
2021. ápr. 17. 22:44
1/22 anonim válasza:
Az elsővel 1x, a másodikkal 3x nem védekeztünk a pozitív teszt előtt (mindhárom a vélhető peteéréskor volt)
(az első nem tervezett volt)
2/22 anonim válasza:
1 év után kivizsgáltatnék màr
4 hónap, 5 ciklus alatt az első( màr idegeskedtem.. persze tudom, hogy irracionàlis)
1. Védekezésmenetes hónapban, szoptatás mellett a 2. Gyerek
3/22 anonim válasza:
Első azonnal. Második háromnegyed év alatt. A harmadik fél éve nem jön.
4/22 anonim válasza:
Négy és fél év után, még nem született meg.
5/22 anonim válasza:
Az elsőre 6 évet vártunk, a 3 kicsi 1-2. hónapban megfogant.
6/22 anonim válasza:
Nálunk mind a kettő 9 hónapra született.
7/22 anonim válasza:
Első terhesség: szeptemberben vágtunk vele, márciusban estem teherbe de az Missed ab lett,aztan októberben megint terhes lettem és őt sikeresen kihordtam :)
8/22 anonim válasza:
Fel ev utan mentunk kivizsgalasra, sajnos kiderult termeszetes uton szinte esélytelen. Most lombikozunk 2 hét mulva indul a masodik kör
9/22 anonim válasza:
Nekünk 2016 augusztusa óta nem sikerül..
10/22 anonim válasza:
8. hónapban jött nekünk össze. De az esküvő nem mérvadó, van aki már korábban is próbálkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!