Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 20-a körül ki nem várja?...

20-a körül ki nem várja? Mit éreztek? Hanyadik babócára várakoztok?

Figyelt kérdés

Negyediket szeretnénk, 41 éves vagyok.

A nagymama inkább unokázzon megjegyzéseket nem kérek. Köszönöm!

2021. ápr. 17. 21:10
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

8-as vagyok. Nekem is negatív a teszt, mindegy is...

Ha megjön hívom a dokit, hogy akkor csináljuk a következő inszemet.

2021. ápr. 19. 20:27
 32/48 anonim ***** válasza:
Én is mára nem várom eddig még semmi, majd csak csütörtök fele csinálok tesztet.. De úgy érzem ez is sikertelen hónap lesz :/ Drukkolok hogy kövi hónapba mindenkinek pozitív legyen 😊😊😊
2021. ápr. 20. 15:13
 33/48 anonim ***** válasza:
30 vagyok nekem is negativ volt tegnap a teszt, kihagytam a mai napot es holnap ujra tesztelek, meg nem jott es meg jele sincs, a tegnap este nagOn faradt voltam es fajt a fejem is, kitudna talan meg van pici remeny, melleim is feszulnek de lehet pm tunet is🙂
2021. ápr. 21. 12:21
 34/48 anonim ***** válasza:
60%
32 vagyok még nem jelentkezett de ma csináltan egy tesztet nap közben hát igazából talán nagyon halvány, de iszonyat halvány csík volt rajta, de ki is dobtam azt negatívnak veszem.. Ma viszont iszinyat rosszul vagyok fáj a hasam nagyon állandóan pisilnem kell mindentő hányingerem van még ma alig ettem, nem tudom mi lehet a baj sose voltam még ilyen rosszul mikor meg kell jonnie
2021. ápr. 21. 21:41
 35/48 anonim ***** válasza:

6 vagyok

Ma kéne megjönnie, mostanába nem csúszott, erre péntekre kértem 3. napi hormont, jól kibabrál velem, ha nem jön meg ma.

Terhes nem vagyok nekem próbálkozott, de nem sikerült megtapadni.

2021. ápr. 21. 22:08
 36/48 A kérdező kommentje:

Én is úgy érzem minden pillanatban hogy meg fog jönni. Nem görcsöl a hasam de tompán fájogat. Késni viszont nem szokott. 🙏🤔

Ha nem 24, akkor 25. Napon tutti megjön. Na ma a 27.

Meglátjuk.

Kedves 6! Honnan tudod hogy nem tapadt meg? Ha nem jött meg van remény. Nem? Amúgy pont tegnap voltál eszembe mint korombeli sosrtárs, hogy rákérdezek. Na meg a többiekre is, ki hogy van?

Szép napot mindenkinek!

Ma van a Föld napja! Ültessünk magocskát! 😀

2021. ápr. 22. 07:42
 37/48 anonim ***** válasza:
Hát mivel a tesztek negatívak csak 12 dpon lett plusz de azóta negatív, így biztos, ha megtapadt volna akkor már rég leugrott volna a 2 csík.
2021. ápr. 22. 07:51
 38/48 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Nekem még mindig nem jött meg, görcsöl a hasam, folyton mindjárt megjön érzésem van fehér krémes folyással, hét elején viszont negatív teszt. Most már jó lenne, ha megjönne és tudnánk kezdeni a következő inszemet.

2021. ápr. 22. 08:00
 39/48 anonim ***** válasza:
30 vagyok/Nekem is negativ a teszt meg nem jott meg, majd csak hetvegen tesztelek ujra, amugy semmi tunet... De szerintem nekunk nem jott most ossze ebben a honapban.
2021. ápr. 22. 11:32
 40/48 anonim ***** válasza:
6 vagyok meg is jött
2021. ápr. 22. 11:54
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!