20-a körül ki nem várja? Mit éreztek? Hanyadik babócára várakoztok?
Negyediket szeretnénk, 41 éves vagyok.
A nagymama inkább unokázzon megjegyzéseket nem kérek. Köszönöm!
Huh de jó!!! Akkor ez terhességet is jelent? ( mert írtad hogy lh teszt jósnak is jó)??
Nekem is egy xepil van itthon. Még két nap és ha nem jön meg felavatom. 🤗
X epilen is van valami, de nem élem bele magam sajnos múltkor is ilyenkor lett + aztán már halványodott és megjött, ez elég késő 12 dpo.
Mondjuk nem értem 8 dpon is volt + meg derengett 10 dpon is sz@radás után meg ott volt a 2 csík, most már tényleg szerdán derül ki hogy megjön vagy nem
Most nézem a dátumot
Múlt hó 18 ra voltam kiírva a downos babámmal, és akkor teszteltem pont + 11dpon és most is 18. a van,csak mint érdekesség.
Én nem mertem tesztelni.
Készülök dolgozni. Semmi tünet de pms sincs.
Fáradt vagyok, de korán keltem.
Holnap meglátjuk. Tesztelni csak szerda vagy csütörtök fogok ha nem jön meg.
🙏🙏🙏
Na ma egész nap égett a gyomrom ( tegnap is), és már hányingerem van tőle. Enni is alig bírok. ( így kezdődött a meglepi terhességem).
Erre mikor hazajöttem csináltam egy tesztet. Kár volt. Full negatív. ( piros xepil ha számít valamit). De legalább tudom mire számítsak holnap. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!