Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 20-a körül ki nem várja?...

20-a körül ki nem várja? Mit éreztek? Hanyadik babócára várakoztok?

Figyelt kérdés

Negyediket szeretnénk, 41 éves vagyok.

A nagymama inkább unokázzon megjegyzéseket nem kérek. Köszönöm!

2021. ápr. 17. 21:10
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
Én is kb. 24-re nem várom, de szerintem most is meg fog jönni... 4 éve és 8 hónapja próbálkozunk.
2021. ápr. 18. 07:39
 12/48 anonim ***** válasza:

8-as vagyok. Nekem ma reggel volt egy kis barnázásom, azóta semmi :(

Beágyazódásnak már késő igaz?

2021. ápr. 18. 16:39
 13/48 A kérdező kommentje:

Nem késő szerintem. Nekem az előző két terhességemnél is volt barnázás, és jóval később úgy 6. Hét után.

( mondjuk az elsőnél akkor derült ki hogy ikrek :). )

Azt mondta a doki hogy ez beágyazodasos vérzés. Gondoltam is jó későn.

Nekem meg picit fájdogál a hasam és álmos gyenge is vagyok, szerintem megjön, de azért apával ráerősítettünk ma. Esélytelen?

😁🙈

2021. ápr. 18. 16:45
 14/48 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, kedves 8-as, hogy az orvos progrszteront javasolt. Én utrogestant szedtem
2021. ápr. 18. 16:48
 15/48 anonim ***** válasza:

Utrogestanom van itthon néhány dobozzal :D (még inszemről, terminált együttlétből maradt, mindig többet írtak fel)

Azért még ne add fel kérdező, sokan mondták hogy mikor sikerült borzasztó fáradtak és álmosak voltak. Drukkolok, hogy sikerüljön. :)

2021. ápr. 18. 17:05
 16/48 anonim ***** válasza:

8 as 6 vagyok

Nekem is reggel volt barnázásom meg délelőtt,de csak törlésnél, betéten semmi,már nagyon rég volt ilyen kb 10 éve a hasam is görcsölget. Ma 12dpon vagyok, nekem 9 dpon + szokott lenni a teszt. 21 re nem várom, de lehet, hogy most korábban jön, oedig azt mondják a luterális fix és az lh tesztel figyeltem az ovut,15.napon jön meg.

2021. ápr. 18. 17:53
 17/48 A kérdező kommentje:
Ezt az lh meg dpo hogy lehet kiszámolni?
2021. ápr. 18. 18:30
 18/48 anonim ***** válasza:
Dpo az az ovu utáni napok, az ovut meg mivel én semmit nem érzek,lh tesztel tudom kb hogy mikor van, ha az lh teszt+ lesz rá 12-36 óra múlva lesz ovuláció.
2021. ápr. 18. 18:38
 19/48 A kérdező kommentje:

Köszi. Akkor kb középidőben naponta el kell lőni egy lh tesztet és figyelni, számolni?

Na mindig tanul valamit az ember. Az ovut én a nyákból és ha van has szúrka abból sejtem.

Az inszemnél orvos uh gyógyszer stb követte. A következőnél meg mire észbe kaptam terhes is lettem egyből. 😀

Ezért új nekem ez az egész.

2021. ápr. 18. 19:04
 20/48 anonim ***** válasza:

Oh első 2 nél semmit sem tudtam kb 😂😂18 voltam fiamnál még is kellett 6hó mire sikerült, a lányom meg becsúszott. Na a fiamnál 37 évesen minden volt azt hittem nem is lehet már alig véreztem, de kiderült ez genetika. Csak összehoztuk, 40 előtt csak összejött, már nekünk is csak az inszem következett, de jött magától egy síkosító segített mivel nekem nincs nagyon nyák.

No de előbb írtam a barnázást csináltam lh tesztet(kérdező ezt jósteszt ként is lehet van akinek bejön nekem a missedesnél is mutatta) no tegnap fehér volt ma csináltam egyet délután az már furin jól látszott, most majdnem egyforma a teszt csíkkal, csináltam egy exepil 25 ös tesztet sokat nem vártam, mert tegnap a predector megint akkor derengett mikor megszáradt.

[link]

[link]

Mostmár tényleg kiv@ncsi vagyok mi lesz a vége.

2021. ápr. 18. 20:02
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!