Csajok! Nagyon el vagyok keseredve! Vajon mi lehet velem?
3hetet késik a menzesem,már több tesztet is vettem,amik egyre erősebb pozitivot mutattak.Már teljesen bele éltem magam,hogy terhes vagyok.2.5éves kislányomnak nagyon szeretnénk kistesót.Az orvoshoz menetellel egy kicsit még várni akartam,de ma el kellett mennünk,mert kevés,halvány piros vérzést vettem észre és nagyon megijedtem.A doki megvizsgált és hüvelyultrahangon nem látott terhességet,sem méhen belül sem méhen kivül.Nagyon elkeseredtem,de azt mondta,hogy lehetek még babás,a ciklus kimaradása miatt és a teszt érzékenyebb és az kimutatta.Ahogy számolom 7hetes terhes lehetek és azt nem mutatja ki a hüvely ultrahang???Az orvos azzal magyarázta,hogy sajnos nagyon túlsúlyos vagyok és nálam más a helyzet,mint egy vékonyabb nőnél.2hét múlva kell visszamennem,de ha a tünetek rosszabbodnak,akkor azonnal.Mi a véleményetek erről?Hallottatok már ilyet?
A válaszaitokat nagyon megköszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!