Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csináljak? El vagyok...

Mit csináljak? El vagyok keseredve.

Figyelt kérdés
A menszeszem aug. 11-n volt meg utoljára!A tesztem negatív.Voltam dokinál,aki azt mondta lehet,hogy terhes vagyok,menjek el uh-ra.Ez meg is történt.Uh-n mondták,hogy nincs baba,a következő mensim jelét se látják,h meg akarna jönni.Vittem az eredményt az orvosnak vissza.Aki azzal a hírrel fogadott,hogy meddő vagyok!!De se egy vérvételt se semmit nem csinált.Annyit mondott,h írhatna fel gyógyszert ami meghozza a menszeszemm,de az nem változtat semmin!És hogy menjek el meddőségi központba és vizsgáltassam ki magam.Mert,hogy valami hormonális próblémám lehet.8hónapja nem szedek fogamzásgátlót.Csináltam ovus tesztet a héten.Szerdán a tesztcsík ugyanolyan erős volt mint a controllcsík.Következő nap is,utána pedig lecsökkent.Szerintetek mit csináljak?
2011. okt. 4. 14:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! keress fel egy másik orvost. Nemc sak meddőségiben tudnak veled foglalkozni! Egy hormonsort Ő is csináltathatott volna neked!
2011. okt. 4. 14:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez melyik városban volt? Mindenképpen másik doki kell.
2011. okt. 4. 14:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Budapest
2011. okt. 4. 14:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Vérvétel alap dolog! Hormon és nem utolsó sorban kell egy terheléses vércukorszint mérést csináltatnod!!!!
2011. okt. 4. 14:36
 5/9 anonim ***** válasza:
MEddőségi központ (bármelyik), ahol minden vizsgálatot megcsinálnak, mielőtt kijelentik, hogy meddő vagy esetleg!
2011. okt. 4. 15:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Énis furcsának tartom ezt az egészet.Valószínűleg nem akart velem foglalkozni.De akkor minek ment orvosnak....
2011. okt. 4. 15:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Libabőrös lettem, ahogy ezt olvastam.

1 orvos, aki semmi vérvételt nem csinált, így ki meri jelenteni, bele se gondol ez neked mit jelent.

menj másik dokihoz mindenképp, drukkolok, h minden rendben legyen veled és összejöjjön a baba:)

majd írd meg mi lett.

2011. okt. 4. 15:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát ez tényleg felháboritó. De sajnos nekik így kényelmes!

Nem igazán foglalkoznak az ilyesmivel szivesen. Én is 3 orvost kerestem fel anno mire kért egy vérvételt egyáltalán. Az ilyenek nem hordják nekik a rengeteg pénzt, mint a kismamák. Az jóval egyszerübb. Vagy a másik, hogy fingja sinvcsen mit kellene kezdeni egy ilyen problémával. Sajnos ez a véleményem.

2011. okt. 4. 18:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem keseregnék, ugyanis az semmit nem old meg. Ha eddig nem vezetted percre pontosan ovu mikroszkóppal, és hőmérőzéssel, hogyan alakul a ciklusod, akkor ideje lenne elkezdeni, és legalább 3 hónapon át csinálni. Ez neked reggelenként 5 perc, egy hozzáértő és lelkiismeretes orvosnak pedig nagyon sok, fontos információt jelentene. Ez még nem a "rágörcsölés" műfaja. De ha lehet(!!) valami gond, akkor elsődlegesen ezzel a két módszerrel, nagyon sokat segíthetsz az orvosnak, és magadnak is. Aztán ha (!!) tényleg van valami gond, akkor irány egy jó endokrinológus, és persze keress egy jó nőgyógyászt is.
2011. okt. 4. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!