Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok! Nagyon el vagyok...

Csajok! Nagyon el vagyok keseredve! Vajon mi lehet velem?

Figyelt kérdés

3hetet késik a menzesem,már több tesztet is vettem,amik egyre erősebb pozitivot mutattak.Már teljesen bele éltem magam,hogy terhes vagyok.2.5éves kislányomnak nagyon szeretnénk kistesót.Az orvoshoz menetellel egy kicsit még várni akartam,de ma el kellett mennünk,mert kevés,halvány piros vérzést vettem észre és nagyon megijedtem.A doki megvizsgált és hüvelyultrahangon nem látott terhességet,sem méhen belül sem méhen kivül.Nagyon elkeseredtem,de azt mondta,hogy lehetek még babás,a ciklus kimaradása miatt és a teszt érzékenyebb és az kimutatta.Ahogy számolom 7hetes terhes lehetek és azt nem mutatja ki a hüvely ultrahang???Az orvos azzal magyarázta,hogy sajnos nagyon túlsúlyos vagyok és nálam más a helyzet,mint egy vékonyabb nőnél.2hét múlva kell visszamennem,de ha a tünetek rosszabbodnak,akkor azonnal.Mi a véleményetek erről?Hallottatok már ilyet?

A válaszaitokat nagyon megköszönöm!

2010. aug. 20. 13:50
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!Utolsó mensim:július 1,4pozitív teszt,az elsőt egy hét késéssel csináltam.Mit fognak veled csinálni hétfőn a mütétkor?Az utolsó ultrahangig nincs remény?Szívből sajnálom ami veled történt!

Köszönöm a többi választ is!

Ma is csináltam egy pozitív tesztet,nagyon örültem,de sajnos nem tartott sokáig:-(Délután erősen görcsöltem és este volt egy kis vérzésem is,nem sok.Kezdek nagyon elkeseredni,de REMÉNYKEDEM!!!

2010. aug. 21. 21:48
 12/22 anonim ***** válasza:

Az én utolsó menzim június 28. Két napja, csütörtökön csináltam az utolsó tesztet, a tesztcsík erősebb mint a kontroll.

Igazából a vérzés miatt nem reménykedek már. A hétfői műtét küret lesz, hacsak nem ürül ki addig magától. Majd az uh-n kiderül.

Nekem ez már a negyedik terhességem. Az első vetéléssel végződött, a második méhen kívüli volt, a harmadikból született a gyönyörű kisfiam. Most már nagyon elegem van. Három babát terveztünk, de a férjem kijelentette, hogy kettőnél megállunk. Nem hajlandó állandó aggódásban élni.

2010. aug. 21. 22:50
 13/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Ne haragudj,ne mit jelent,hogy műtét küret lesz?Nagy műtét?Bennt is kell maradnod?

A férjedet teljes mértékben megértem,nagyon nehezek ezek a napok.Mi is 2gyereket szeretnénk,de akkor nyugszunk meg,ha a második egészségesen megszületik majd!

2010. aug. 21. 23:04
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem kell bent maradnom. Reggel 7-re megyek, délután jöhetek is haza. Nem nagy műtét, kb. 20 perc az egész. Felszínes altatásban végzik, de persze ennek is vannak kockázatai.
2010. aug. 22. 13:00
 15/22 anonim ***** válasza:
Már bocs,de régen nem itt kellene ülnöd a gép előtt..Egyszerűen fel nem tudom fogni,hogy hogyan tudtok nagy nyugisan otthonmaradni,és napokig nem tenni semmit,már láttam több ilyen kérdést,és szituációt.RÉGEN a kórházban kellene lenned!Nem bántásból írom,ne haragudj meg rám.Amikor én így jártam,azonnal telefonáltam az orvosnak,és rohantunk be a nőgyógyászatra!Mert bizony meg tudnak menteni egynéhány fiatal terhességet,gyógyszerrel,és szigorú FEKVŐ ágynyugalommal.És igen,volt úgy h négyünkből négynek ment el a babája,ez nem játék!
2010. aug. 22. 14:37
 16/22 anonim ***** válasza:
És az h támogatjátok egymást,az nagyon szép,és becsülendő dolog,de a BABÁNAK sajnos nem sokat ér..neki ORVOSI támogatás kell.
2010. aug. 22. 14:40
 17/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

A nyugalom rám nem jellemző az utolsó napokban!Penteken is és ma is voltam a korházban az ügyeleten.Ma reggel a vérzés miatt.Megint nem láttak hüvelyultrahangon semmit.Az orvos azt mondta,hogy valószínű,hogy spontán vetélésem volt,mert ennyi idősen már látni kelle valamit és ezt támasztja alá a vérzés is.Vetélés után még pár napig a teszt is pozitívat mutat.Azért pénteken megyek még ultrahangra,de nem valószínű,hogy találnak valamit.

Nagyon pocsékul érzem magam,mert már teljesen beleéltem magam,hogy babám lesz!

2010. aug. 22. 15:18
 18/22 anonim ***** válasza:
És az orvos nem vett vért,hogy megállapítsa h valóban terhes vagy,voltál?Nem nézett HCG-t?Ne haragudj meg azért amit írtam,tényleg nem bántásból írtam ezt!:(Elhiszem h nagyon pocsékul vagy,sajnálom!:(Csak azért nem mindegy,hogy kell e küret,vagy magától teljesen kiürült a méhed,esetleg nem is voltál terhes,csak a teszt adott fals eredményt.A küret nagyon nehéz testileg,lelkileg.Nálunk az a szokás a kórházban,h azonnal bedugnak mindenkit,akinek veszélyben van a terhessége,ezért fura nekem h ki-be küldözgetnek..Nem tudsz esetleg belinkelni egy képet a tesztedről?
2010. aug. 22. 20:35
 19/22 anonim ***** válasza:
Most olvasom h PÉNTEKEN mész még orvoshoz?Te jó ég..majdnem egy hétig fogsz még ilyen bizonytalanságban lenni?:(Ez rosszabb mintha pontosan tudnád h mi is van valójában..Nem tudsz elmenni magánúton valakihez?Erősödik a csík a teszteden,vagy mindig ugyanolyan,esetleg halványabb?
2010. aug. 22. 20:40
 20/22 A kérdező kommentje:
Ma volt vetélésem!Nem értem,hogy akkor miért nem látott egyik orvos sem terhességet!!!Miért???
2010. aug. 23. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!