Csajok el vagyok keseredve, kisbabát szeretnénk már tobb mint egy éve. Az orvosom, megvizsgált és mondta, hogy nincs peteérésem. írt fel duphastont és clostylbegitet, megfigyelt 4 honapon keresztul, de semmi. Mit lehet tenni ilyen esetben?
Én viszont azt tanácsolom hogy ha 4hónapon keresztül nem volt péd akkor jelentkezz be egy meddőségibe konzultációra!Tudom "sokba" kerül,de annyit megér hogy segítsenek és megsporolod a sok kidobott pénzt a nődokiknak!Én így voltam 4évig,egyik helyről a másikra jártam(nődokik)nem volt pé nekem se,míg egyik azt mondta ő nem tud többet tenni,forduljak szakemberhez!Ugy is lett,5.hóba terhes lettem és most a 3.baba van utban:-)
Én is folyton a clostyt szedtem fölöslegesen..ha látod hogy nem segít én javaslom a szakrendelőt!SOK SIKERT!
Köszönöm:-)
Hidd el ezerszer másabb mint egy nődoki...na meg nem hátrány hogy nap,mint nap azzal foglalkozik ami neked a probémád!Ez a legfontosabb!!!!!!Kapsz valószínű kezdésnek gagyi closty helyett szurit ami fog segíteni:-)Hajrá,és ne félj!A baba lebegjen a szemed előtt:-)
Szia!A hormonjaida mit mondott?
Én evvel a két gyogyszerel duphaston meghozta a vézést 5. naptól 2x1 closty és most 1 hós a fiam.Elsőre sikerült!
Hát az egy év alatt hozzászokhattál a gondolathoz, hogy nehézséget okoz a teherbe esés. Ha nem mész meddőségibe, sose lesz valószinűleg babád. Ott meg semmi félelmetes nincs, hidd el.
3 lombik gyerek anyukája
Homeopátia?
Én mastodynont szedtem, meg is hozta a mensimet (szopi után nem jött meg, ahogy kellett volna), lett is tőle peteérésem, és terhes is lettem egyből.
Olvass utána, hátha megtetszik és kipróbálod.
Napi 3*15 cseppet szedtem belőle, étkezés előtt 20 perccel. Pici vízzel kellett higítani.
Itt egy telefonszám, hívd fel őket, nekem is ők ajánlották, ők "babacsináló" cseppeknek becézik.
Szia!
Nálunk több évi próbálkozás után (closty, duphaston, teák, mindenféle varázsszer) elmentem vérvételre, ahol kértem hogy a pajzsmirigyhormont (TSH) is nézzék meg. HÁziorvosom vevvő volt rá, az eredményre azt mondta ez jó. Később a nőgyógyászom is azt mondta oké, ez normális.
Végül is kiderült hogy NEM (itt a neten derítettem ki, hogy a babához a TSH-nak 2 alatt kell lenni), elmentem egy endokrinológushoz októberben, februárban már a pici a pocakban volt. PCO is kiderült később.
Szerintem az orvosod balfék, már bocs, de szerintem nem a tünetet kellene kezelni, hanem megtalálni hogy MIÉRT van ez a problémád és arra megoldást találni.
Én a helyedbe elmennék egy magán 4D-s hüvelyi uh-ra. Itt nagyon részletesen megnéznek. Nekem az sztk-s doki semmit nem látott, közben meg ott voltak a ciszták.
Szia!
Bocs, hogy beledumálok a kérdésedbe, kedves Kérdező, de az utolsónak írnék: Tudnál bővebben írni erről a TSH értékről? Nekem most volt vérvételem, az értékem 4,510mLU/L. Ez nem jó? Vagy mi ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!