Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok el vagyok keseredve,...

Csajok el vagyok keseredve, kisbabát szeretnénk már tobb mint egy éve. Az orvosom, megvizsgált és mondta, hogy nincs peteérésem. írt fel duphastont és clostylbegitet, megfigyelt 4 honapon keresztul, de semmi. Mit lehet tenni ilyen esetben?

Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 11:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
koszi szépen csajok a válaszokat! mult heten voltam homeopatiaval foglalkozo holgynel. adott nekem gynex es reganol cseppeket meg plussz cink es kalium sokat... kivancsi vagyok, kiprobalom meg ezt, ha nem segitenek, irany a meddosegi.
2010. jún. 29. 14:11
 12/19 anonim ***** válasza:

Szia.

Mintha én írtam volna ki a kérdést. Ne légy elkeseredve.

Nálam annyi a különbség, hogy januárban voltam dokinál mikor is megállapította nincs peteérésem. Padlót fogtam.

Sztem úgy beréműltem nem is jött meg 4 hónapig. 2 hónapja spontán lett 3 petesejtem. 4 ampulla tüsszőrepesztőtt kaptam mégse segített. Utrogestant duphasont. Majd megint closty , és egy hónapon belül 2x!!!

szedtem az első naptól az 5 napig, majd 1 hét szünet és újból 5 napig. 1 tüsszőm érett meg de az se repedt meg.

Az orvos azt mondta, hogy pco-s vagyok túl vastag burok van a petefészkeim körül, és egy pár hónap múlva lehet, hogy megműt.

Viszont azt mondta, most felejtsek el mindent. Ovuteszt stb....

Tanácsolta nekem is a mastodynon cseppet.

Csak azért írom neked, mert mióta szedem, hozzátartozik nem rég 3 hete, úgy érzem valami jó történik odabenn.

Nem tudom megmagyarázni mi, de van valami változás.

Hidd el nálam a világon senki nem kételkedik a homeopátiában. remélem 1-2 hónap és összejön nekünk!

Ha nem nekem is meddőségi. tudom, hogy milyen érzés ez, mert mikor mondta az orvosom, hogy ő nem tud ennél többet 2 hónapot várunk, és ír beutalót a meddőségibe, hát sírva jöttem haza.

De fel a fejjel, csak pozitívan!

2010. jún. 29. 14:21
 13/19 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Gynexet én is szedtem, de nekem a mastodynon jobban beválik idáig. És arról nem is beszélve, hogy olcsóbb.

2010. jún. 29. 14:22
 14/19 A kérdező kommentje:
es mastodynont hol lehet venni? patikaban is kaphato? gondolom a noiorvosotoknak nem mondtatok el, hogy szedtek valami homeopatias dolgot? en azert is vagyok elkeseredve, mert clostybol is dupla adagot szedtem es ugy se tortent semmi. :-( szoritok nektek, hogy minel hamarabb ti is babasak legyetek!!! :-)
2010. jún. 29. 14:27
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is ez volt a problémám,az orvosom 4 féle gyógynövényt írt fel.Palástfű,cickafarkfű,citromfű és ánizsmag.Ennek keverékéből kellett teát főznöm,és naponta egy litert meginni.Összesen 10 napig kellett innom és most is iszom,1 évig kell innom.

De nekem,az első teás hónap után,rendesen megjött pontosan és peteérésem is volt,azóta is van és normális a menszeszem.

Szóval nagyon ajánlom neked,ne keseredj el,mindenre van orvosság!:)

Sok sikert nektek és próbáld ki a módszert,hidd el,nagyon hasznos!

Minden jót!

2010. jún. 29. 14:48
 16/19 anonim ***** válasza:

Utolsó voltam,a Mastodynra én is kiváncsi lennék,mert nekem is írt fel az orvosom,az erős menszesz előtti tüneteim miatt.Hol lehet kapni?Mert én ezer gyógyszertárat bejártam már és azt mondták hiánycikk.:(

Köszi,előre is!

2010. jún. 29. 14:51
 17/19 anonim válasza:
Nekem kimaradt a májusi mensim,de azelőtt nem maradt ki!Június 16.án megjött,akkor lehet,h nekem is kevés esélyem van a terhességre?
2010. jún. 29. 15:32
 18/19 anonim ***** válasza:
13.43-as válaszoló, aki a TSH-ról kérdezett: A babához a TSH értéknek 2 alatt kell lenni! Normál esetben ez jónak számít, csak a babához túl sok!
2010. jún. 29. 18:44
 19/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vagyok a A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:21.

Mastodynon cseppet a gyógyszertárakban lehet kapni.

Nekem kiadták recept nélkül is, de egyébkén vényköteles.

Én azt csináltam, hogy körbetelefonáltam pár gyógyszertárat és ahol mondták, hogy van oda mentem.

Sok sikert kívánok!:-)

2010. jún. 30. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!