Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Férjemnek 3 hónapig kell...

Férjemnek 3 hónapig kell clostylbegitet szedni, napi 1-t. Nem sok ez egy kicsit?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz a spermiográfja. Eddig vitaminokat kapott csak
2010. szept. 3. 08:54
 1/7 A kérdező kommentje:
Tapasztalatok?Segített valakinek?
2010. szept. 3. 08:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Mennyire rossz? Maca Vibe, aloe vera, fer14 segíthet.
2010. szept. 3. 09:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Ártani sztem nem fog, de nekünk a doki azt mondta, hogy nagyon sokat nem lehet várni tőle. Attól függ, mennyire rossz az eredmény.
2010. szept. 3. 09:05
 4/7 A kérdező kommentje:

Túlvagyunk a macán,a fer 14-et most szedi, szedett 1000mg c vitamint és 400mg e-vitamint,de szinte semmi nem javult

alacsony a sp. száma, nem mozognak, fejhibásak...úgyhogy..:(

2010. szept. 3. 09:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia, bakterológirára küldték a spermáját tenyésztésre?? Nekünk is alacsony a szám, és rossz a minőség, vitaminok nem segítettek, aztán jött a hormon vérvétel, és a tenyésztés, és kiderült a baj, egy olyan baktérium fertőzte meg a spermáját amit ki kell kezelni mert ez okozza ,hogy rosszak, és a hormonvérvételén meg kiderült, hogy picit alacsonyabb a tesztoszteron szint és erre kap tesztoszteron zselét ez után viszont iszonyú sebességgel nő a számuk..tehát nektek voltak ezek a vizsgálatok vagy csak simán a spermavizsgálat? Mert sok doki beéri annyival de néha az kevés.
2010. szept. 3. 09:20
 6/7 A kérdező kommentje:
én úgy tudom volt tenyésztés és rendben
2010. szept. 3. 09:47
 7/7 A kérdező kommentje:
viszont az egyik heréje kisebb és emiatt a doki aggódik...eddig nem volt
2010. szept. 3. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!