Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok! Nagyon el vagyok...

Csajok! Nagyon el vagyok keseredve! Vajon mi lehet velem?

Figyelt kérdés

3hetet késik a menzesem,már több tesztet is vettem,amik egyre erősebb pozitivot mutattak.Már teljesen bele éltem magam,hogy terhes vagyok.2.5éves kislányomnak nagyon szeretnénk kistesót.Az orvoshoz menetellel egy kicsit még várni akartam,de ma el kellett mennünk,mert kevés,halvány piros vérzést vettem észre és nagyon megijedtem.A doki megvizsgált és hüvelyultrahangon nem látott terhességet,sem méhen belül sem méhen kivül.Nagyon elkeseredtem,de azt mondta,hogy lehetek még babás,a ciklus kimaradása miatt és a teszt érzékenyebb és az kimutatta.Ahogy számolom 7hetes terhes lehetek és azt nem mutatja ki a hüvely ultrahang???Az orvos azzal magyarázta,hogy sajnos nagyon túlsúlyos vagyok és nálam más a helyzet,mint egy vékonyabb nőnél.2hét múlva kell visszamennem,de ha a tünetek rosszabbodnak,akkor azonnal.Mi a véleményetek erről?Hallottatok már ilyet?

A válaszaitokat nagyon megköszönöm!

2010. aug. 20. 13:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
7 hetesen nem csoda ha semmit se lat az orvos. A testek pozitivat nem tevednek, mert hcg csak akkor termelodik, ha terhes vagy a teszt pedig ezt mutatja ki. Ne add fel. Drukkolok nektek!!!
2010. aug. 20. 13:53
 2/22 anonim ***** válasza:
Próbálj meg pihenni,nem idegeskedni.A hcgvel és a teszttel az előző válaszolónak igaza van.A petezsákot láthatná,de az sem biztos.Várj még kicsit,menj vissza később a dokihoz és üzenj hogy mi volt!
2010. aug. 20. 14:01
 3/22 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de ha tényleg 7 hetes vagy, azt már a legöregebb, legbénább ultrahang is látná. Lehet, hogy később volt peteérésed, és nem 7 hét, csak pl. 5, akkor nem biztos, hogy látszana. A tesztek pedig biztos nem mutatnának pozitívat, ha nem lenne baba. Egy tévedhet, de több nem igazán.

Szedj magnéziumot, és pihenj sokat! Szurkolok, hogy minden rendben legyen! :)

2010. aug. 20. 14:20
 4/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A 7hetet,én az utolsó menstruáció legelső napjától számolom(július 1-től)Július 18.-án vettem magamon észre,hogy itt az idő és akkor együtt voltunk a férjemmel.

2010. aug. 20. 14:40
 5/22 anonim ***** válasza:
Istenem! Majdnem ugyanez a helyzet velem is. Tiszta szívemből remélem, sőt hiszem, hogy kisbabát vársz!!!
2010. aug. 20. 15:37
 6/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Aranyos vagy,én is nagyon reménykedem!

Veled mi történt?Leírnád?Akkor én is szorítok érted!

Ha gondolod nyugodtan írhatsz privire is.Olyan jó,hogy így támogatjuk egymást:-)

2010. aug. 20. 20:04
 7/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát nem tudom. ÉN 7+1 hetesen mentem el az orvosomhoz, aki az SZTK-ban folytat magánrendelést, a kórház UH készülékét használva. Iszonyat régi, ősöreg gép. ami még a CD, DVD lemezt sem ismeri, csak a videó kazettát. Na, ez gép kimutatta a terhességet, még a kicsi szívhangját is hallottuk.

Vagy később fogant a a babád, vagy pedig nem tudom.

2010. aug. 20. 21:53
 8/22 anonim ***** válasza:
Több oka is lehet ennek,pl. hogy késői peteérés volt,nem akkor fogant amikor te gondolod,így még nem vagy 7 hetes.A másik h sima hasi uh. val nem látta a doki a terhességet,hanem hüvelyivel kellett volna megnéznie.Nekem is csak azzal látta 7 hetesen.Gratulálok!:)
2010. aug. 20. 22:29
 9/22 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna ki a kérdést. 7 hetesen elkezdtem vérezni, berohantunk az ügyeletre, ahol csak egy 2 mm-es gesztációs gyűrűnek imponáló képletet láttak, ami max. 3-4 hetes terhességnek felel meg. Azóta is folyamatosan vérzek. Tegnap voltam kontroll uh-n, ahol egy 4,4 mm-es szabálytalan petezsákot láttak (7+4 lettem volna). A diagnózis missed ab. Hétfőre előjegyeztek műtétre, előtte csinálnak még egy uh-t. Én már nem reménykedek, de szorítok, hogy nálad minden rendben legyen.

Mióta pozitív a teszted? Az enyém már 3 hete, ezért tuti, hogy nem 3-4 hetes a terhességem.

2010. aug. 20. 22:58
 10/22 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Látom hárman is ugyanabban a cipőben járunk. Az nem lehet, hogy mindhárom történet rosszul végződjön. Szerintem veletek minden rendben lesz! Szorítok mindkettőtöknek.

Az én kisfiam egyébként 19 hónapos és már 7 hónapja próbálkozunk a tesóval.

2010. aug. 21. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!