Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap kellett volna megjönnie...

Tegnap kellett volna megjönnie, ma reggel negatív teszt,ez most sem sikerült?

Figyelt kérdés

Tegnap kellett volna megjönnie,de nem jött.

Ma reggel negatív teszt,de a hőm fent van. 37 felett.

Teljesen olyan terhességi tüneteim vannak, mint az első kicsikénknél voltak, ezért megdöbbentem hogy negatív.

Nem tudom elhinni, hogy nem jött össze megint a kistesó.

Szerintetek ez már biztos lehet?

#negatív #1 nap késés #Magas testhőmérséklet
2021. márc. 26. 07:08
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Jaj ne is valaszolj, ertetlenkedek itt.:D Bocsi hosszu nap volt. Ertem-ertem!
2021. márc. 27. 20:33
 22/36 anonim ***** válasza:

#20, én valami olyanra emlékszem, hogy ha 18 napig fenn van a hő valakinek, az gyanújele a terhességnek. A "fenn van a hő" meg egyénfüggő, nekem mindig 36,8-ra ment föl a "sima" ciklusokban. Mikor fölment 37,0-ra, már eleve gyanús volt, mikor 4 nap késés után is akörül maradt, akkor teszteltem és pozitív lett.

De mivel mindenkinek más az alaphője, egyszeri mérésből még nem sokat lehet mondani. Elvileg minden nap kéne mérni, de én pár hónap után csak a ciklus közepén és vége felé mértem, mert elég stabilak voltak az értékek a ciklusok között is.

Mondjuk a 37,3 fölötti ébredési értékkel én már gyanakodnék a babára, akkor is, ha nincs más adatom.

2021. márc. 27. 20:40
 23/36 A kérdező kommentje:

Férjem erősödik holnap reggel csináljam meg a tesztet 😄

Én várnék hogy tuti legyen, kicsit félek is mit látok majd.

2021. márc. 27. 20:42
 24/36 anonim ***** válasza:
Ha csinalsz,meselj mi lett az eredmeny!!! Vaaaagy ,merj egy hot es ha magas ,csinalj tesztet! :)
2021. márc. 27. 21:30
 25/36 anonim ***** válasza:
Ezt a test hot hol meritek?
2021. márc. 28. 00:30
 26/36 A kérdező kommentje:

Negatív nem értem😔 hőm 37:1

4 napja késik.

Ha a peteérés csúszott akkor is pont ma van aktus után 14 nappal.

Mindenképpen pozinak kellene lennie ha baba van.😔

Én nyelv alatt mérem.

2021. márc. 28. 07:01
 27/36 anonim ***** válasza:
Ezek alapján szerintem nem vagy terhes, valami más miatt magasabb a hőd. 4 nap késés után bőven pozitívnak kellene lennie a tesztnek. 1. vagyok.
2021. márc. 28. 07:42
 28/36 anonim ***** válasza:
Hat nagyon sajnalom,en ezert nem merek mar tesztelni,talan holnap. Akkor lesz nekem is a negyedik nap,kiveve ha ma megjon.
2021. márc. 28. 08:38
 29/36 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó Neked még drukkolok 😊

Megvárom amíg megjön és elmegyek dokihoz, addig is megnyugszok és összeszedem magam. 😊

2021. márc. 28. 09:56
 30/36 anonim ***** válasza:
49%
Csinaltam tesztet,negativ. :( Jelet sem erzem,h meg jonne. De a baba dolgot el engedem igy. :(
2021. márc. 28. 09:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!