Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap kellett volna megjönnie...

Tegnap kellett volna megjönnie, ma reggel negatív teszt,ez most sem sikerült?

Figyelt kérdés

Tegnap kellett volna megjönnie,de nem jött.

Ma reggel negatív teszt,de a hőm fent van. 37 felett.

Teljesen olyan terhességi tüneteim vannak, mint az első kicsikénknél voltak, ezért megdöbbentem hogy negatív.

Nem tudom elhinni, hogy nem jött össze megint a kistesó.

Szerintetek ez már biztos lehet?

#negatív #1 nap késés #Magas testhőmérséklet
2021. márc. 26. 07:08
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Tudod biztosan, hogy mikor volt peteérésed? Amennyiben igen, akkor eléggé biztos a teszt eredménye, ha viszont nem, akkor lehet később fogant és még lehet pozitív.
2021. márc. 26. 07:13
 2/36 A kérdező kommentje:

Sajnos nem vagyok benne biztos. Utóbbi 3 hónapba sose volt egyidőben. Így pont ebbe a hónapba elengedtem ezt a görcsölve figyelést.

A hőmet se figyeltem direkt. Csak azt tudom mennyi előtt 1 nappal leszokott esni 36:4 re most még fent van 37:1.

2021. márc. 26. 07:18
 3/36 A kérdező kommentje:
El vagyok keseredve 😔
2021. márc. 26. 07:20
 4/36 anonim ***** válasza:
Nekem is egy napja kesik es negativ a teszt. :(
2021. márc. 26. 07:41
 5/36 A kérdező kommentje:

Akkor nem vagyok egyedül 🥺 most úgy döntöttem nem tesztelek ,csak hétfőn reggel.

Majd írd meg neked hogy alakult. Drukkolok 😊

2021. márc. 26. 07:47
 6/36 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét gyerekem később fogant, egyik teszt sem volt pozitív a nemvárt napján vagy másnapján. A helyedben még nem adnám fel, várj néhány napot, ha nem jön meg, tesztelj újra.
2021. márc. 26. 08:19
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem véletlen van a teszt papírjában az írva, hogy ha negatív, de még néhány napig nem jön meg, akkor ismételd meg a tesztet :-) Nyilván nem ez a tipikus eset, általában kimutatja a nemvárt napján, de van olyan, hogy később van a peteérés.
2021. márc. 26. 08:30
 8/36 A kérdező kommentje:

Igazatok van, remény az van ha nincs még mesi 😊

Hétfőn tesztelek 😊

2021. márc. 26. 12:19
 9/36 anonim ***** válasza:
Majd ird meg mi lett a vege. :)
2021. márc. 26. 12:49
 10/36 anonim ***** válasza:
49%
Szerdán volt a nem várt napja, aznap délutáni pisiből Gabriel teszt negatív lett. Most járok 3 nap késésnél, mensi szerű görcseim vannak és félek tesztelni. Csalódott lennék, ha negatív lenne. :(
2021. márc. 27. 09:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!