Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap kellett volna megjönnie...

Tegnap kellett volna megjönnie, ma reggel negatív teszt,ez most sem sikerült?

Figyelt kérdés

Tegnap kellett volna megjönnie,de nem jött.

Ma reggel negatív teszt,de a hőm fent van. 37 felett.

Teljesen olyan terhességi tüneteim vannak, mint az első kicsikénknél voltak, ezért megdöbbentem hogy negatív.

Nem tudom elhinni, hogy nem jött össze megint a kistesó.

Szerintetek ez már biztos lehet?

#negatív #1 nap késés #Magas testhőmérséklet
2021. márc. 26. 07:08
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Én is így vagyok vele, várj pár napot, teszteljük hétfőn 😊 addigra biztos hiteles eredményt kapunk 😊

Nekem a hőm 37:1

2021. márc. 27. 12:55
 12/36 anonim ***** válasza:
Nekem csütörtökön volt a nem vart (25.-e),eddig semmi jele,hogy meg akarna jonni a teszt negativ volt tegnap.keddig ,ha n m jon meg en nem tesztelek,megvisel a negativ teszt latvanya,ha addig meg jon akkor meg nem is kell tesztelnem drukkolokk,h meg is baba legyen a dologban Neked!:) 4-es es 9-es voltam. :)
2021. márc. 27. 12:59
 13/36 anonim ***** válasza:
Nekem mikor 4 napig a nemvárt után fennmaradt a hőm (36,8 szokott lenni, fölment 37,0-ra és nagyjából ott maradt), akkor tényleg terhes voltam :-) De csak 5 nap késésnél teszteltem.
2021. márc. 27. 18:35
 14/36 A kérdező kommentje:

A hő az nagyon árulkodó bizony, nálam is fent van, de félek hogy negatív. Annyi mindent olvastam, ami hiba volt.

Én is drukkolok mindenkinek, remélem mindenkinek 2 csíkja lesz 😊🙏

2021. márc. 27. 18:53
 15/36 anonim ***** válasza:
Nekem nem tudom mennyi szokott lenni 3napja kesik negativat teszteltem ket napja,most megmertem kivancsisagbol 37.8. ez jelent valamit?
2021. márc. 27. 18:54
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
#15, önmagában nem (mondjuk ha nem szájban/hüvelyben/végbélben, hanem hónaljban mértél ennyit, akkor lehet hogy beteg vagy). Ha tudnád, hogy mennyi szokott lenni az ébredési hőd, és ahhoz képest ez magasabb vagy alacsonyabb, abból lehetne következtetni.
2021. márc. 27. 19:09
 17/36 anonim ***** válasza:
Mit jelent ha magasabb ill. Alacsonyabb?
2021. márc. 27. 20:09
 18/36 A kérdező kommentje:

A teshője mindenkinek változik a ciklusa során. De mindenkinek más a hője.

Nekem mensi ideje alatt 36:2 kb aztán mensi elmúlik szépen kúszik felfelé, alaphőm 36:5

Peteérésnél felugrik akár 37 így is, utána nekem leesik. De ha sikerül a beágyazódás minden esetben fent marad a testhő 37 körül

De valakinek 36:8 a max. Kinek hogy 😊

2021. márc. 27. 20:13
 19/36 A kérdező kommentje:

Ha késik a mensi és a hő fent van (nagyobb mint az alaphőd) akkor elég erős a gyanú a babára.

Hőt reggel ébredés él nyelv alatt a legjobb mérni 😊

2021. márc. 27. 20:15
 20/36 anonim ***** válasza:
49%
Tehat ha ebredes utan is magas,lehetseges ,hogy baba van?(nyilvan,ha kesik a menszesz is)
2021. márc. 27. 20:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!