Van itt közülünk valaki, aki a napokban nem várja?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ti hogy érzitek magatokat? Hányadik dpo-n vagytok? Van valami tünetetek? Mióta próbálkoztok?2021. márc. 10. 11:13
81/97 anonim válasza:
20. vagyok. Nem bírtam ki teszteltem egy 10.dpo-t tegnap este és pozitív lett. :)
szombaton reggel újra tesztelek remélem addigra szépen megerősödik :)
83/97 anonim válasza:
1 vagyok. Ezek a reggeli tesztjeim, de nem tudom a predektor egyből kijött, de volt már erősebb is mégsem volt baba, a one stepen később de nem is olyan rózsaszín. Az zavar, hogy én jósteszteltem 2x is amikor ilyen tesztjeim voltak egyszer nem mutatta a jós, meg is jött,amikor tényleg terhesvoltam a jós ilyenkor már látható volt rendesen.
84/97 anonim válasza:
1 vagyok én is szombatra vagy vasaárnapra nem várom, mert lehet hogy nem is szombaton volt peteérésem hanem vasárnap akkor most vagyok 11dpo n.
85/97 anonim válasza:
Kedves 1. 11. napra jó ez az erősség főleg ami az első képen van. szombat vagy vasárnap reggel tesztelj újra. Erősödnie kell
86/97 anonim válasza:
Sziasztok en hetfore nem vartam halistenek nem is jott . Ma reggel csinaltam egy tesztet de negativ :(
87/97 anonim válasza:
88/97 anonim válasza:
89/97 anonim válasza:
1 csak egy gondolat, ma születne a beteg babám. Pont az volt tegnap bennem mára küldhetne egy kis meglepi csíkot. Mostmár csak reménykedek, hogy ott is marad az a csík.
1 voltam.
90/97 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek! Ezek szép erős csíkok, ahhoz képest hogy mensi előtt vagytok egy pár nappal! Kívánom, hogy erősödjön és hogy minden rendben legyen! 🤗
2021. márc. 18. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!